• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.06.2024

18:13

Ceca javno uputila poruku Tei: Ovo niko nije očekivao, Tairovićeva će ove reči dugo pamtiti

shutterstock/Informer

Estrada

Ceca javno uputila poruku Tei: Ovo niko nije očekivao, Tairovićeva će ove reči dugo pamtiti

Podeli vest

Nakon što je Tea izbacila novi album, javno joj se obratila Svetlana Ceca Ražnatović.

Jedna od najpopularnijih pevačica, Tea Tairović, pre dva dana je izbacila svoj novi album sa 13 pesama, i za svaku numeru je nimila i visokobudžetni spot.

Mnoge kolege su joj čestitale i pružile joj veliku podršku a jedna od njih je i Svetlana Ražnatović. Ceca se oglasila na svom Instagram profilu i javno se Tei obrtarila.

- Bravo, lepotice - napisala je Ceca uz emotikone srca i vatre.

Foto: printscreen/Instagram/cecaraznatovic

 

Podsetimo, Tea je odlučila da njen izabranik glumi u jednom od novih spotova. On je na početku samog spota bio u crnoj košulji, a onda se skinuo, te je njegovo mišićavo telo bilo u prvom planu, a onda su na red došle i nešto intimnije scene u kojima su se prepustili strastima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija