• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

20:00

SKANDAL! Zejni smeta što se deca vesele uz srpske pesme! Potpuni haos na mrežama: "Ti si sama po sebi tragedija"

Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Estrada

SKANDAL! Zejni smeta što se deca vesele uz srpske pesme! Potpuni haos na mrežama: "Ti si sama po sebi tragedija"

Podeli vest

Pevačica Zejna na društvenoj mreži "Iks" izazvala gnev korisnika komentarom na račun maturanata i srpskih rodoljubivih pesama.

Pevačica Zejan Murkić često je aktivna na društvenoj mreži "Iks", gde sa svojim pratiocima deli stavove. Ipak, sada je jednim tvitom izazvala gnev korisnika ove društvene mreže i pokrenula lavinu negativnih komentara.

Naime, Zejni je zasmetalo to što su maturanti, prilikom proslave poslednjeg dana škole, pevali srpske rodoljubive pesme:

- Juče sam prošla pored dve osnovne škole i u dvorištima maturanti su urlali uz "Veseli se srpski rode" i "Oj Kosovo, Kosovo" - napisala je ona na svom "Iks" nalogu.

Foto: Twitter/@zejnazejna

 

Iako je Murkićeva pokušala da se opravda, pa je ispod izvornog tvita napisala niz suludih "objašnjenja", u vidu toga da tvit nema veze sa politikom, već sa tim što su deca "igrala i pevala kao babe i dede". njene reči su ubrzo postale viralne, a korisnici ove društvene mreže su mahom najstrašnije osudili to što je pevačica napisala, te su nemilosrdno "opleli" po njoj.

"U čemu je tvoj problem, šta te muči?",
"Olično, samo neka urlaju",
"Ti si sama po sebi tragedija",
"Bolja da pevaju narodne pesme nego da radjaju decu u 15godina",
"Ima veze sa politikom, da nema, ne bi ni komentarisala. Kako ti ne smeta onda kad Romska deca pevaju Djelem Djelem?",
"Bravo za decu, ima nade za ovu zemlju, patriote se od malena stvaraju. A ti ne filozofiraj i ne pravi se pametna! Samo je Srbima zabranjeno da vole svoju zemlju!?", samo su neki od komentara na njen tvit.

Foto: printskrin drustevene mreze

 

Inače, patriotski stihovi koji su zasmetali Zejni glase:

Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode
I zbog slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića
I zbog slavne Gračanice, Studenice, Ravanice
Nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije

Podsetimo, Zejna se već tri puta prijavljivala na takmičenje "Pesma za Evroviziju", jer je želela da predstavlja našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju, koje se ove godine održavalo u Malmeu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija