• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.06.2024

16:18 >> 16:26

Pojavio se poslednji snimak Sinana Sakića: Iako je bio bolestan, nije prestao da peva (VIDEO)

Ataimages/twiter/stratosferna

Estrada

Pojavio se poslednji snimak Sinana Sakića: Iako je bio bolestan, nije prestao da peva (VIDEO)

Podeli vest

Sinan Sakić je preminuo na današnji dan, tačno pre šest godina.

Legendarni pevač napustio nas je 01. juna 2018. godine, a iza sebe ostavio neizbrisiv trag. Sinan Sakić je svojim glasom i emocijom osvojio srca publike, te se njegove pesme i dan danas pevaju i veliki su hitovi.

Zbog svog stila života, Sinanu je obolela jetra, a neposredno pred smrt ustanovljeno je i da mu je hitno potrebna transplatacija. Međutim, pevaču se naglo pogoršalo zdravstveno stanje i on je preminuo u svojoj 62. godini. Sakić se tri dana nakon smrti sahranjen na muslimanskom groblju u Loznici.

Foto: Zoran Sinko

 

Njegova supruga Sabina, koja je bila pored Sinana do poslednjeg dana, govorila je jednom prilikom koliko joj je teško da se nosi sa njegovom smrću.

- Usamljeno i ostavljeno. Nekako to nikada ne prođe. Volela bih da je živ, prosto sada kad trebamo uživati, ali to su sudbine. Trebalo mi je pet godina da prebolim, tek sada smo trebali da živimo. On je bio duša duše moje - rekla je Sabina, koja je za "Kurir" otkrila da joj je muž izdahnuo u zagrljaju.

Sada se na jednoj stranici, na društvenoj mrežo Iks, pojavio navodno poslednji snimak Sinana Sakića. Na videu možemo videti da pevača, iako je bio bolestan tada, glas nije napustio.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija