• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Telegraf

01.06.2024

17:20

"Mora malo drugačije da..." Nakon skandala između Tošića i Severine, Šako poslao fudbaleru jasnu poruku

ATAIMAGES

Estrada

"Mora malo drugačije da..." Nakon skandala između Tošića i Severine, Šako poslao fudbaleru jasnu poruku

Podeli vest

Šako Polumenta je odlučio da više na ćuti, te je prokomentarisao haos između Severine i Tošića.

Tokom svoje duge karijere i sam Šako se susreo sa mnogim skandalima, ali je uspeo da porodicu sačuva. Nedavno su se njegovi najbliži članovi pojavili u njegovom spotu, a o toj temi posebno je bio emotivan.

- To je stvar zadovoljstva, to je moja porodica, moj san, moj život. Ceo život sam posvetio njima, ta trasa koja je otvorena i kojom sam gazio kroz trnje i vetrove i oluje, svašta nešto se dešavalo u mom životu, sve neko padanje, spoticanja.... To će ostati iza mene, Bože zdravlja da živim još mnogo, mnogo godina i da se divim tom svom uspehu. Pre neki dan je moja unuka Klea proslavila 1. rođendan, ja nisam bio, bio sam sprečen, ali nadoknadiću zato što mi Melani, moje najomiljenije unuče, slavi 11. juna rođendan...

Foto: Printscreen/Instagam

 

Njegov bratanac Dado, nedavo je govorio o njegovim skandalima i za to baš i nije imao pohvalne reči. Sada je Šako prizano da se nije čuo sa njim, kao i da je Dado preterao, ali da mu je sve oprostio.

- Nema tu šta da se čujemo, jednostavno zna se ko je stariji i kod nas nema raspravke. To je dom, to je kuća i to se čuva... Ne znam odakle njemu da on može da priča o mom životu, ja nisam pričao o njegovom, mene ako pitate svi vi da pričam o njegovom životu ja ću reći sve najlepše i tu stanuje naše pleme, naš život, jedno celo detinjstvo, jedan rad koji sam ja pokrenuo celu svoju priču, snagu, da ga dovedem do pozicije do koje je došao sada. Nesvesno je on to rekao sigurno, ali opet je on deo moje porodice, mog života i ja sam tu priču zatvorio - rekao je Šako.

Foto: Printscreen/Instagam

 

Šako Polumenta ne komentariše često dešavanja sa naše estradne scene, ali se ovaj put dotakao razvoda, ali i Duškovog skandala sa Severinom.

- Ja sam davao sebe svakom, ja to ne krijem, a snaga moje pordice je tu koja je i mene podigla. U ono vreme, doći iz Bijelog polja, nas pet brata i jedna sestra, bez novca i graditi karijeru, i biti najverniji muž na svetu - ne možeš, ne možeš kada je oko tebe toliko lep svet. Kad je fokusirano sve ka tebi, svi pevaju moje pesme, ne možeš da se odbraniš na taj lepi svet - rekao je i dodao za Duška:

- Njega cenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, Duško mora još da gazi - rekao je Polumenta, a na konstataciju novinara da mu "poruke kod Severine baš nešto i nisu dobro prošle", Šako se našalio:

- Pa možda nije lepo pisao, moraš malo drugačije da pišeš, da dođeš do nečega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija