25.06.2024.

22:11

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

Urnebesno! Janjuš objasnio Stanislavu šta ga čeka ako ne posluša Maju: "Žena mi ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej!" (VIDEO)

Odlukom gledalaca, ove subote u "Eliti" biće organizovano gala venčanje bivših emotivnih partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, čije će devojačko i momačko veče biti održano večeras.

Informer

 

Mionin sadašnji dečko, reper Nenad Aleksić Ša, juče je doživeo nervni slom zbog ovog zadatka, a ugroženom se osetila i Maja Marinković jer se još nada pomirenju sa Krofakom. Ona je pokušala da iznese spisak upozorenja i zabrana Stanislavu, međutim on joj je jasno stavio do znanja da njene naredbe neće slušati.

- 'Ajde nemoj da me smaraš, inače neću da pričam sa tobom - rekao je Stanislav.

- Ne možeš tako da mi kažeš, ja sam sad pod stresom. Dobila sam. Nisam psihički dobro. Je l' nećeš da daš striptizeti da ti se približi? - govorila je Maja.

Informer

 

 - Daj, Majo, nemoj me smarati - uporan je bio Stanislav.

- Ja stižem, veruj mi - uporna je Marinkovićeva.

- Druže, nisi ti doživeo da se zaljubi u tebe. Da si doživeo još 15 dana, ti bi otkazao meč za 2027. godinu - ubacio se Majin bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš i kako bi Krofaku objasnio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi.

- Znači ovo što sam ja proživeo, to je sitnica? - pitao je kroz smeh Krofak.

Informer

 

- Jel si tu lud čoveče?! Žena mi ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej! Na svadbi, brate, samo ovako da sediš za stolom k'o onaj Vukota kad se ženio i kad onaj samo stoji - govorio je Janjuš.

- Oni nju odvezu na Rajsko i maknu čamac i nema čamca... - kazao je Stanislav.

- Druže ta preplivava, ona leti, ona ima i padobran, i onaj propeler. Ona dolazi samo ako hoće. Brate, je l' si gledao nekad trilere? Ozbiljne trilere? Mi smo u ozbiljnim trilerima. To shvati druže - zaključio je Janjušević.