• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.06.2024

19:28

Drama na imanju u Šimanovcima! Ša izgoreo zbog svadbe Mione i Stanislava, kukao na sav glas, pa raskinuo vezu! (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Drama na imanju u Šimanovcima! Ša izgoreo zbog svadbe Mione i Stanislava, kukao na sav glas, pa raskinuo vezu! (VIDEO)

Podeli vest

Besan zbog zadatka u kom će Miona i Stanislav biti mladenci Ša je doživeo nervni slom i raskinuo sa njom.

Od kada je danas na adresu "Bele kuće" stiglo pismo u kom je Veliki šef sopštio da su gledaoci izglasali Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka za par čije venčanje žele da gledaju Nenad Aleksić Ša se ne smiruje.

- Draga Elito, gladaoci su izglasali da žele Mioninu i Stanislavovu svadbu. Drugi po redu su Anita i Anđelo, a uskoro ćete dobiti detaljne informacije o svadbi koja sleduje. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Može, al u ku*cu - bila je prva Nenadova reakcija.

Posle početnog šoka i haosa koji je Ša napravio izazvan ovom informacijom i zahteva da Miona odbije zadatak, on je pristao da joj dozvoli da učestcvuje, ali joj je postavio ultimatum, da će ukoliko dođe do organizacije svadbe, on biti njen ljubavnik i da Stanislav neće smeti da se protivi. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da se smiri, pa je ceo dan vileneo po imanju, besneo, ljutio se, kukao na sav glas i na kraju rešio da stavi tačku na svoj odnos sa Mionom, pa je počeo da joj navodi razloge. Međutim, sve se ponovo otrglo kontroli i nastala je nova svađa.

- Hoćeš da raskineš? - pitala je Miona.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Da, saslušaj. Šest meseci si me vređala na mrtvo ni za šta. Potrčko sam si, titram ti m*da. Ljubiš se kad ti se ljubi i maziš kad ti se mazi. Je l' te ne radim? - govorio je on.

- Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

- Izgubićeš me svojim ponašanjem. Ti se ne nerviraš, tebi puca k*rčina. Ti si mene ovde urnisala, praviš se fina i mutava, a nisi ni fina, a ni mutava. Ti meni jedno kažeš, a drugo za stolom. Ti sve lažeš - govorio je reper.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ma nosi se ti u tri lepe. Je l' si raskinuo sa mnom? - rekla je Miona.

- Ako odeš na svadbu. Teraj se u k*rac sa tim ponašanjem - vikao je Ša.

- Rešilo smo, ostavio me je - dodala je ona.

Međutim, Ša je nastavio da Mioni prebacuje pominjanje bivšeg momka.

- Ti si sve vreme spominjala bivšeg u odnosu sa mnom - govorio je Ša.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- To je laž. Ja sam rekla da se Stanislav šiša na nedelju dana, a momci na tri dana. Ja tamo kad bih igrala na veselju ti bi meni rekao da sam srećna. Ti kažeš da si mi rijaliti igra jer mi nije prošla priča sa Lakićem. Koja je poenta da prihvatim zadatak ako mi kažeš da ne igram i ne idem u kočije? - pričala je Miona.

- Dokazuješ ljudima, ako si sa mnom nećeš ići u hotel - dodao je Ša.

- Zar nisi raskinuo sa mnom? Rekao si jednom ako raskineš da nismo zajedno, a već drugi put me ostavljaš. Na šta ja tebi ličim? - pitala je Miona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Blista na EP, a sada ima novi klub! Gruzin ide u Kneževinu!
Fudbal

Blista na EP, a sada ima novi klub! Gruzin ide u Kneževinu!

Trenutno prvi strelac EP u Nemačkoj Žorž Mikautadze, karijeru bi mogao da nastavi u Monaku! Reprezentativac Gruzije tako bi mogao da naplati sjajne partije na Evropskom prvenstvu na kojem je sa tri gola pomogao svojoj selekciji da se domogne osmine finala!

28.06.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija