• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

02.06.2024

22:35

Mionina drugarica raskrinkala nju i Stanislava: "Oni se vole, a Ša ju je namerno obrukao"

ATAIMAGES/instagram

Rijaliti

Mionina drugarica raskrinkala nju i Stanislava: "Oni se vole, a Ša ju je namerno obrukao"

Podeli vest

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zadnjih dana je na klimavim nogama.

Ljubavni par se ne smiruje, svakodnevne svađe su sve gore i gore. Njihov odnos je krenuo da se narušava onog trenutka kada je Ša pred svima rekao kako su on i Miona imali se*s. Pevačica je tada poludela i napala repera. Kako je i sama napomenula više puta, zadrugarka nije želela da njeni roditelji gledaju saznaju to, a Nenad se oglušio o njenu želju i sve javno izneo.

Međutim, iako Miona priča da su odnose krili zbog njenih roditelja, mnogi takmičari "Elite" se ne slažu sa tim, jer oni smatraju da je to sakrila zbog Stanislava Krofaka. Kako se priča po kući, zadrugari smatraju da je time što je Ša rekao da su njih dvoje bili intimni, Miona izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom.

Foto: Youtube printcsreen/Pink.rs

 

Tim povodom oglasila se Mionina drugarica, koja je otkrila kako gleda dešavanja u kući i da li smatra da ta veza ima perspektivu.

- Jao ne znam šta da vam kažem, ja iskreno mislim da je ona sa Ša u odnosu samo zato što se plaši da se on ne diskvalifikuje. Vidi se da Miona i dalje voli Stanislava, pa svi su uočili njihove osmehe i poglede, ali sada kada je saznao da su ona i Ša imali se*s, mislim da je izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom - započela je Mionina drugarica pa dodala:

Foto: printscreen

 

- Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je Ša namerno rekao to za se*s da bi srozao Mionu kod Stanislava, a po svemu sudeći je uspeo u tome. Iskreno nadam se da se varam, ali mislim da je Miona sada Stanislavu totalno pala u očima i da za pomirenje nema šanse, prokockala je poslednju šansu - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija