• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.06.2024

08:38

Raskinuli Ša i Miona! Reper poludeo od besa, ova izjava ga je dovela do ludila! (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Raskinuli Ša i Miona! Reper poludeo od besa, ova izjava ga je dovela do ludila! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti par, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, sinoć su na svoj odnos stavili tačku!

Sinoć je u rijaltiju "Elita" tokom emisije "Pitanja novinara" došlo do žestoke rasprave Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Voditelj Darko Tanasijević je pitao Mionu da prokomentariše njenu izjavu da je imala intimne odnose sa Nenadom zato što ju je stalno napadao da ga ne voli, a kada je Aleksić to čuo, pobesneo je i izleteo iz "Bele kuće".

Ša i Miona su raspravu nastavili u dvorištu.

Foto: Printscreen

 

- Marš bre, sram te bilo pričaš da sam te ja terao na seks, bože me sačuvaj! Ja sam dečko debil, očigledno je da sam retardiran. Još će da ispadne da sam te terao na nešto - rekao je Ša.

- Ajde bre smiri se, šta ti je? Što te boli istina, ja nisam rekla da si me naterao nego da si ubrzao proces - kazala je Miona.

- Ovo moraš da demantuješ sad ili smo mi završili. Da ne ispadne da sam ja neki bolesnik koji je na silu to tražio - rekao je on.

- Ajde sad skloni se i idi uživaj, nećeš biti namučen kao što si bio - poručila mu je ona.

- Treba da te bude sramota, ovde si došla da se pereš preko mene a ja više nisam budala! Završio sam! -rekao je Ša.

Foto: Printscreen

 

Par je nakon svađe ušao u "Belu kuću", a Darko je nastavio sa pitanjima koje su upućena Mioni.

- Pratio sam maločas tvoju i Nenadovu rasrpavu i rekao je da je završio sa tobom? - pitao je Darko.

- Pa izgleda da je tako, evo sada će "gospodin" da kaže šta ima - rekla je Jovanovićeva.

Foto: Printscreen

 

- Tako je Darko, neću da budem ovde sa njom, molim je ovde za ljubav, sve vreme se polemiše kako je stavljam u kavez i kako sam nasilnik. Stalno se svađam sa drugim ljudima zbog nje, a šta su mi oni krivi - rekao je Ša.

- Iz mojih usta nije to izašlo, ja nisam rekla da je nasilnik, moraš da me pustiš da pričam -rekla je Miona.

Foto: Printscreen

 

- Sada ćeš da ućutiš bre, više ti mene nećeš kao kuče da vodiš na povocu, ovu devojku neću nikad da uvredim, pusti me bre da pričam - rekao je Ša.

- 'Ajde sedi dole! Prva stvar, nijedne sekunde nisam rekla da on mene prisiljava ni na šta, sve sam uradila svesno - rekla je Miona.

- Ne laži, nisi tako rekla, 'ajde zvezdetino rijalitija, ti si jedan rijaliti igrač i manipulator. Meni više ti nemaš šta da naređuješ. Da pišate ovde po meni i da mi posle kaže volim te, meni je pun ku*ac ovoga, meni više niko neće da naređuje - rekao je Ša.

Foto: Printscreen

 

- 'Ajde bre smiri se malo, sad ću ja da objasnim šta sam htela da kažem! Da sam htela da se desi za mesec dana odnos ili dva, to bi bilo bolje. Apsolutno nisam pala pod pritiskom pa da sam zato spavala sa njim, znala sam da će doći do toga kad-tad, nisam htela da produžavam agoniju. Nisam se potresla nijedne jedine sekunde, jer znam šta sam izjavila - rekla je Miona.

- Ti kad voliš ne možeš da kanališ čoveka, pričaš uvek sama o sebi - dodao je Ša.

Foto: Printscreen

 

- Sve je rekao ono što sam ja pričala, napokon je rekao da nije izgovorio neke stvari u afektu. Šta je osoba koja nema emocije, a spava sa nekim? - pitala je Miona.

- To si ti, izdala si me sto puta, priznala si da si sa mnom u vezi i da imaš emocije prema nekome drugom - rekao je Nenad.

- Ja sam rekla da sam vagala za bivšeg i da nisam znala šta da radim, to je bilo na početku naše veze -  rekla je Miona.

Celu svađu možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe
Politika

Vučić odgovorio albanskom novinaru: Priznajem samo rezoluciju 1244! Vaša strana mučila, terorisala i proterivala Srbe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da kada je reč o KiM priznaje samo Povelju UN i Rezoluciju 1244 jer to predstavlja temelj međunarodnog pravnog poretka i dodao da je spreman da učestvuje u pronalaženju kompromisnih rešenja sa kosovskim Albancima, što je pokazao i u prethodnom periodu, ali da druga strana ništa nije učinila po tom pitanju.

26.06.2024

15:02

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17