Autor: Informer/A.S.

05.07.2024.

15:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Miona i Stanislav se urotili protiv Maje! Jovanovićeva iskoristila priliku i optužila rivalku da smrdi, Marinkovićeva prebledela (VIDEO)

Sinoć je za vreme emisije "Pitanja gledalaca" došlo do sukoba između Maje Marinković i Mione Jovanović

Naime, ukućanima je prvo pušten klip na kom se čuje kako Stanislav Krofak zamera Maji što puši cigarete i pije alkohol, zbog čega njoj nije bilo svejedno. Miona je to iskoristila i napala svoju rivalku, rekavši da momci beže od nje jer smrdi na alkohol. 

Informer

 

- Šta da kažem na ovo? Olešila se bila, bila je pijana ko letva i smrdela je na koktele - izjasnila se Miona, a Maja je skočila kao oparena: 

- Nisam bila letva pijana, nego sam popila malo više. Šta hoće ova?! Ona ne daje odgovore konkretne kada se puste njeni klipovi, sa bivšim dečkom dok pravi od Ša budalu najveću, seljančuro jedna, profuk*ačo jedna provincijska, to je moje mišljenje o njoj - započela je Maja. 

Informer

 

- Ja neću da stojim pored nje, posle mogu da komentarišem - poručila je Miona i otišla u pušionicu. 

- Pa nećeš naravno da se kompleksiraš, zato ne dolazi na bazen, ne sme da se skine pored mene bruka i sramota ovakva ko tetka neka, bela ko krpa, lepo je Stanislav rekao da je propala. Sve najgore mislim o njoj - zaključila je Marinkovićeva. 

Informer

 

- Na šanku ti je granica, šank je tvoja granica. Nju niko ne ponižava, ona se sama ponižava - rekla je Jovanovićeva.

- Suština je da je on grlio, ljubio i mazio dok su bili u vezi, a sada je tera u pi**u materinu, čovek joj je rekao da smrdi i to je činjenica - rekao je Mića.