• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.07.2024

17:52

Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju, u sukob umešale i Filipa Cara! (VIDEO)

printskrin pink

Rijaliti

Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju, u sukob umešale i Filipa Cara! (VIDEO)

Podeli vest

Primirje između Marinkovićeve i Ahmićeve nije dugo trajalo, pa su njih dve ponovo na ratnoj nozi.

Rivalke su ostavile sukobe po strani tokom Aneline trudnoće, a Maja Marinković je suparnici otvoreno pružila podršku posle abortusa i stala na njenu stranu tokom sukoba sa Janjušem. Međutim, njihovo primirje nije dugo trajalo, pa su njih dve sinoć tokom žurke žestoko zaratile jer je Aneli komentarisala Maju i Stanislava, a sukob se nastavio danas u radio emisiji "Amnezija".

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Maja je videla da sam to prokomentarisala, međutim, kako sam to prokomentarisala, ona mu je prstom pretila i nešto je pričala Stanislavu. Ja sam samo htela da mu kažem, da ne bi ispalo da ja gledam. Ja sam pretpostavila da Stanislavu govori nešto i da ljubomoriše, standardno Majino. Kada me je pitala ovih dana za celu situaciju, rekla sam joj da se ponižava. Ako ima ogledalo, nema potrebe da ljubomoriše dečku. Kad je Janjuš ono otišao, ona me je hvalila, a kada smo ušle u sukob, ona je mene počela da vređa. Bila je dobra sa mnom kada je bila ova situacija u vezi abortusa, podržavala me je, pa je pogazila svoju reč s tim što je koketirala sa Janjušem i sinoć mi aludirala na to pričama za stomak. Ispada da joj nije bilo žao - rekla je Aneli.

- Ovo je sada izigravanje žrtve, ova žena hoće sa mnom svađu - dobacila je Maja.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Govorila je: "Abortirala si ku**eitno". Ova žena je ljubomorna, samo gleda gde Stanislav gleda, oni su meni jedno za drugo, Janjuš i ona, nijedno nema karakter. Znaš koliko me zabole du*e za njih dvoje, ja im želim da budu zajedno, ona zaslužuje da bude sa muškarcem kao što je Janjuš - rekla je Aneli.

- Ova žena generalno ima problem, a ceo problem je Janjuš, problem je što ne može da prežali što sam bila dugo u odnosu sa Janjušem. Ljubomorna je sa postojanjem mog lika i dela. Ja i dalje stojim pri tome da je to sa Janjušem katastrofa. Čim ona ima potrebu da pominje da Janjuš želi sa mnom svadbu, pa sam se nasmejala, šta treba, da plačem?! Žena kada je nema u kadru, ima potrebu da provocira sve žive. Neshvatljivo mi je da ti ako sam te kao žena koja je to prošla s tim čovekom, šta koga boli uvo šta ću ja da radim?! Ja sam videla provokaciju, tu pokvarenu, ove ribe su za mene smešne. Da se bilo kojoj drugoj ženi to desilo, ja bih isto odreagovala - rekla je Maja.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ti bi volela da ja plačem, komentarisala je to zbog ljudi jer je sujetna što Stanislav gleda druge žene - rekla je Aneli.

- Pozdrav za Staniju i Asmina, ljubim vas. Vraćamo se na staro, ja pri tom stojim - rekla je Marinkovićeva.

- Što si mi šaputala, ispod trema: "To je isto kao kada te je Asmin ostavio". Podržala me je ražno, sve je svoje pogazila. Kada mi je pokazivala to za trudnoću i smejala se. Ona će uvek biti ovakva, nesrećna, jer je nijedan muškarac neće priznati - uzvratila je Aneli.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Milena, samo da kažem, ona je ta koja kaže da sam je ja izvređala. Nikada neće prežaliti to što sam ja bila sa Janjušem. Ja nisam devojka koja radi za lovu, kao ona, nema muškarca kog ona ne bi namestila. Janjuš jeste kriv za taj ishod, ništa ne umanjujem, ali isto tako žena koja se loše oseća, ne priča ovako. Treba da se digne, da bude vesela, ali žena koja ima trunke žala za nečim što je uradila, ovako se neće ponašati - rekla je Maja.

- Ona meni govori: "Filip te nikada ne bi je**o". Odakle Filip Car u celoj priči?!  Kakav crni Filip, niti ga znam, niti je deo rijalitija i onda ona priča o ljubavi prema Stanislavu - rekla je Aneli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija