16.07.2024.

16:56

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Džet set

Deniz Dejm za Informer o razuzdanoj noći sa Ivanom Marinkovićem: Zabavljali smo se, ali ja ne skupljam otpatke Miljane Kulić

Deniz Dejm privukla ogromnu pažnju senzualnim plesom sa Ivanom Marinkovićem, na žurki organizovanoj povodom završetka rijaliti programa "Elita 7".

Kontroverzna Slovenka je sa bivšim mužem Goce Tržan, navodno, dogovarala i "trojku", a sada je za Informer otkrila da li su njih dvoje svoje planove sproveli u delo.

- Ja sam oduvek bila džentlmen. Pitajte Ivana, pa neka se on hvali - rekla nam je Deniz zagonetno, a na pitanje da li bi bila spremna da teši Ivana dok prolazi kroz razvod, odgovorila je:

Informer

 

- Pa, znate kako, treba prvo sebe da utešim. Nemam vremena da se bavim takvim muškarcima. Mi smo se juče malo zabavljali, sprdali smo se. Bio je to samo ples, zezanje. Ja ne skupljam te Miljanine otpatke - našalila se Dejm i dodala: 

- Malo smo se za*ebavali i pravili šou. 

Ogromnu je pažnju minulih meseci privukao abortus bivše zadrugarke, koja je ostala u drugom stanju sa oženjenim muškarcem, a ona je sada istakla da se od toga još uvek nije oporavila.

- Ne može čovek brzo da se oporavi od toga. Ljudi misle da ako ne plačeš svaki dan da si okej. Ne mogu stalno da plačem, život ide dalje.

Naposletku, pitali smo Dejmovu hoćemo li je gledati u "Eliti 8".

- Videćemo. Ništa se ne zna, slobodna sam, nemam decu, mogu da idem, ništa me ne sprečava - rekla je ona, a kada smo joj rekli da su se već pojavili navodi da je potpisala ugovor za narednu sezonu :

- Znate kako, to nikada ne sme da se priča - rekla je Deniz Dejm za Informer, ostavljajući prostor za sumnju.