16.07.2024.

18:33

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Neka brine o psu, sad se setio sina!" Marija Kulić okrutna nakon Ivanove izjave da ima želju da vidi malog Željka

Ivan Marinković izašao je iz rijaliti programa "Elita 7" kao samac, s obzirom na to da ga je supruga Jelena Ilić prevarila sa Urošem Rajačićem. Bivši muž Goce Tržan, po napuštanju "Bele kuće", sumirao je utiske svog učešća, a istakao je i da "ima žarku želju da vidi sina, Željka Kulića".

Ovim povodom, sada se za medije oglasila dečakova baka, Marija Kulić.

Informer

 

- On je svih ovih meseci radio na tome da ne dobije odgovor. Želimo odmor Miljana i ja od svega. Poslao je poruku samo, nije zvao. Ne znam hoću li dati šansu. Neka brine o tom psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila - Marija Kulić za Blic.

Podsetimo, Ivan Marinković istakao je da želi da obnovi odnos sa sa sinom kojeg je dobio iz jednonoćne afere sa Miljanom Kulićem.

Informer

 

Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić, nije mi još odgovorila. Baš sad imam žarku želju da vidim Željka. Preksinoć sam ga sanjao... I za to će mi biti potrebno puno vremena. Ne treba meni Kulići da "daju novu šansu", mnogo je toga lošeg izrečenog, ali biću strpljiv. Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. Mnogo. Taj odnos je mnogo kompleksniji. U kontaktu sam sa Lenom, dopisivali smo se prošle godine non-stop.