Autor: Informer/A.S.

18.07.2024.

17:44

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Nisam mogla da dišem, u podlivima sam": Jelena za Informer otkrila kako se oseća nakon što ju je Žana nokautirala, dotakla se i razvoda braka

U ponedeljak veče, za vreme žurke u Beloj kući, Žana Omnia je nasrnula na Jelenu Ilić. Žana joj je tom prilikom udarila šamar, pa je zatim povukla za kosu i šutirala. Nakon fizičkog okršaja, Jelena je odmah otišla kod doktora, gde su joj stavili kragnu, koju je ona nosila samo jedan dan. 

Informer je sada stupio u kontakt sa Iličkom, koja je otkrila da se bolje oseća, ali da se jako uplašila to veče. 

Informer

 

- I dalje sam slomljena sva, nikakva sam, ali mi je bolje. Nije bilo ništa toliko strašno, ali sam bila istraumirana jer nisam očekivala da će mi se tako nešto desiti - izjavila je ona, pa dodala: 

- Doktor mi je rekao da mirujem, stavili su mi kragnu da je nosim kratko zbog vrata, jer me je baš vukla za kosu i bacila me dole. Boleli su me vrat i leđa, baš sam bila ugruvana. Kolena su mi u podlivima. Dobila sam terapiju i moraću kod fizioterapeuta zbog kolena. To veče sam se mnogo uplašila jer me je udarila u stomak i imala sam nakon toga veliki bol u grudima i jedva sam došla do daha. Otišla sam kod doktora prvenstveno zbog toga jer sam dva puta imala upalu pluća i bojala sam se da mi se desilo nešto jer nisam mogla da dišem - rekla je Jelena. 

Informer

 

Ona je zatim otkrila da se nije obratila policiji nakon incidenta sa Žanom, ali da planira krivično da je goni. 

- Ja ću nju krivično da gonim, podneću privatnu tužbu. Nisam išla u policiju jer sam se čula sa advokatom i on mi je rekao da je najbolje da to bude privatna tužba - ispričala nam je ona, pa dodala da će zbog pretnji Žaninog bivšeg muža da prijavi policiji i da taži zabranu prilaska. 

- Brinem se za svoju bezbednost jer sam ubeđena da će Žanim bivši muž da me čeka na svakom snimanju emisije. Obratiću se policiji i tražiću zabranu prilaska. Ja ne znam ko je on, kažu da je opasan tip, ali pošto se ona hvali da je on neki krimos, ja ću sa policijom to da rešim jer mi čovek preti - izjavila je ona. 

Informer

 

Ilićka je zatim ispričala da planira što pre da pokrene brakorazvodnu parnicu i da okonča brak sa Ivanom. 

- Ivan i ja se nismo čuli nakon svega. Nisam iznela sve svoje stvari iz njegovog stana. Ostale su mi neke sitnice, na primer sat koji želim da uzmem, pa ga je moja drugarica zamolila da ponese sat kada budemo išli na snimanje emisije. Što se tiče ostalih stvari, nisu mi bitne, jer su u pitanju stare stvari. Nismo još pokrenuli brakorazvodnu parnicu, ja planiram to da uradim prva i to već od ponedeljka, kada se budem malo stabilizovala. Imamo istog advokata, zbog toga ja moram da nađem novog i dok se usaglasimo, oko svega... Sve u svemu, ja ću prva pokrenuti, da što pre to odradimo, da se ne razvlačimo po sudovima - izjavila je bivša rijaliti učesnica. 

Informer

 

Za kraj, ona nam je ispričala da se još nije videla sa Urošem Rajačićem, ali da se čuju redovno. 

- Mi nemamo vremena da se vidimo zbog svih obaveza, mi smo u dobrim odnosima, čujemo se. Nije ovo trenutno momenat da je budem sa nekim i da provodim vreme sa tom osobom, ali to će se svakako desiti kada bude trebalo, za sada nisam čak ni svoju porodicu videla. Što se nas tiče otom-potom, nemam ništa konkretno da kažem - rekla je Jelena za Informer.