• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.07.2024

19:06

Jeleni Marinković stavili kragnu nakon nokauta: Provela noć u Urgentnom zbog Žane, sada otkrila detalje svog stanja

Printscreen, ATA Images, Tanja Andric

Rijaliti

Jeleni Marinković stavili kragnu nakon nokauta: Provela noć u Urgentnom zbog Žane, sada otkrila detalje svog stanja

Podeli vest

Rijaliti učesnica Jelena Marinković otkrila je detalje svog stanja nakon što je Žana Omnia Đorđević nasrnula na nju na žurki u Šimanovcima.

Rijaliti program "Elita 7" završen je 13. jula, a sinoć, 15. jula, tim povodom se održala žurka u Šimanovcima.

Tom prilikom, dok je Jelena Marinković razgovarala sa voditeljkom Ivanom Šopić, kako bi sumirala utiske svog učešća, Žana Omnia Đorđević je nasrnula na njuMarinkovićeva je, kada se smirila, otišla u Urgentni centar, a sada je podelila detalje svog stanja.

- Evo me u krevetu, nisam baš okej, malo sam ugruvana - rekla je na samom početku, a onda je otkrila i detalje iz Urgentnog centra:

- Bila sam u Ugrentnom jutros do šest, zato što sam snimala sve i glavu i grudni koš, jer sam baš udarena. Malo sam ugruvana, stavili su mi kragnu sinoć, ali sam skinula, vrat me je najviše boleo jer me je vukla za kosu. Ne osećam se baš najbolje, odložila sam gostovanje, nisam u stanju - rekla je ona.

Jelena je otkrila i da će tužiti Žanu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ništa, ja sam uzela te povredne liste, danas bi trebalo da se čujem sa advokatom, tužiću je odmah bez obzira da li su teže ili lakše telesne povrede. Rečeno je da je ona meni vratila, ja kada sam je gurnula, imala je jednu ogrebotinu tako da to ne može da se poredi. Nju samo čekam, samo sam je čekala. Pitaju me što se nisam branila?! Ne pada mi na pamet, nisam očekivala budalu da će to da uradi, nisam se branila jer sam se bojala - rekla je Jelena, a onda se osvrnula i na Ivanove provokacije nakon incidenta:

Foto: Tanja Andric

 

- Nisam se ja ni svađala sa njim jer sam videla da je popio i znam zašto je prišao, kao brine, a došao je da me provocira. Znam šta mogu da očekujem. Pitao me je gde je dečko? Ja nemam dečka, Uroš je otišao sa žurke, želeo je samo da ispoštuje ono što je njegova obaveza, a za Ivana je sve očekivano - zaključila je Jelena za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!
Mislite o ovome

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!

Henri Kisindžer, bivši američki državni sekretar koji je umro prošlog novembra, proveo je većinu svoje karijere razmišljajući o opasnostima od nuklearnog oružja. Ali u 99. godini, Kisindžer je počeo da upozorava na veštačku inteligenciju (AI), za koju je verovao da bi mogla biti daleko smrtonosnija od najmoćnije bombe.

16.07.2024

20:34

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija