• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.07.2024

18:33

"Neka brine o psu, sad se setio sina!" Marija Kulić okrutna nakon Ivanove izjave da ima želju da vidi malog Željka

ATA Images

Rijaliti

"Neka brine o psu, sad se setio sina!" Marija Kulić okrutna nakon Ivanove izjave da ima želju da vidi malog Željka

Podeli vest

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, istakla je da će morati da razmisli hoće li ocu njenog unuka Željka, Ivanu Marinkoviću, pružiti novu šansu.

Ivan Marinković izašao je iz rijaliti programa "Elita 7" kao samac, s obzirom na to da ga je supruga Jelena Ilić prevarila sa Urošem Rajačićem. Bivši muž Goce Tržan, po napuštanju "Bele kuće", sumirao je utiske svog učešća, a istakao je i da "ima žarku želju da vidi sina, Željka Kulića".

Ovim povodom, sada se za medije oglasila dečakova baka, Marija Kulić.

Foto: ATAIMAGES

 

- On je svih ovih meseci radio na tome da ne dobije odgovor. Želimo odmor Miljana i ja od svega. Poslao je poruku samo, nije zvao. Ne znam hoću li dati šansu. Neka brine o tom psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila - Marija Kulić za Blic.

Podsetimo, Ivan Marinković istakao je da želi da obnovi odnos sa sa sinom kojeg je dobio iz jednonoćne afere sa Miljanom Kulićem.

Foto: ATAIMAGES

 

Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić, nije mi još odgovorila. Baš sad imam žarku želju da vidim Željka. Preksinoć sam ga sanjao... I za to će mi biti potrebno puno vremena. Ne treba meni Kulići da "daju novu šansu", mnogo je toga lošeg izrečenog, ali biću strpljiv. Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. Mnogo. Taj odnos je mnogo kompleksniji. U kontaktu sam sa Lenom, dopisivali smo se prošle godine non-stop. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija