• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.07.2024

17:35

"Laže, laže!" Maja i Stanislav se sporečkali na žurki, MMA borac joj postavio uslove za vezu: Ako bude normalna...

ATA images

Rijaliti

"Laže, laže!" Maja i Stanislav se sporečkali na žurki, MMA borac joj postavio uslove za vezu: Ako bude normalna...

Podeli vest

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak sumirali su utiske svog odnosa na žurki povodom završetka rijaliti programa "Elita 7".

Maja Marinković pojavila se na sinoć, 15. juna, na žurki povodom završetka "Elite 7" sa Stanislavom Krofakom. Starleta i MMA borac pomirili su se po izlasku sa imanja, a sada su progovorili o prirodi svog odnosa.

- Sutra u 9 imam pregled kod doktora i idem u Zagreb - rekao je Stanislav, pa otkrio da nije po prirodi ljubomoran i da mu ne smeta da njegova devojka ode na more sa drugaricama.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ići ću i ja na more sa Majom u Budvu, a iako ode sama sa prijateljicama, nema problema. Nisam ja ljubomoran. Mi smo prijatelji - istakao je on.

- Što sad tako pričaš? Laže - rekla je Maja.

- Ja sam rekao, najpre ćemo da se družimo, ako to potraje, ući ćemo u vezu. Imao sam ovaj haos, imam sad uskoro operaciju, nos operišem. Moguće je da ću biti na oporavku kod Maje. Ako ona bude normalna, voleo bih da tako ostane, da budemo u vezi

Foto: ATAIMAGES

 

- Evo, na primer, juče sam došao, nemamo nikakvih problema. Sada kada odem u Zagreb, ako ne bude smarala, gde si, šta si, ako to bude u granicama normale, to ide ka tome da bude kako treba. Nije ovo probni period, da mediji počnu pisati da smo u vezi i ja odem u Zagreb, nema me 10 dana u Beogradu. Neću da ispadnem folirant - objašnjavao je Stanislav.

- Malo bezobrazno priča, pa ćemo videti - dobacivala je Maja, koja je otkrila da je njen otac, Taki, ljut na nju zbog njenih ljubavnih izbora.

- Taki je nervozan, nismo se čili ceo dan. On ima svoj stav kog se drži. Nadam se da će to biti sve u redu. Moj život moja pravila. Kritika i savet su dobrodošli, sve ostalo ne dolazi u obzir. Ja sam spremna da se odričem zbog ljubavi - zaključila je Maja za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija