Autor: Informer/A.S.

19.07.2024.

16:21

Foto: ATAimages

Džet set

"Previše smo umorni od svega": Anđelo otkrio kako su njegovi mama i ujak reagovali na vezu sa Anitom, ovo niko nije očekivao

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su započeli svoju vezu u rijalitiju "Elita". Rankovićeva majka i njegov ujak često nisu bili zadovoljni Anđelovim izborima devojka, a izgleda da se situacija sada promenila, iako su svi mislili da porodica neće prihvatiti Anitu. 

Rijaliti učesnik se sada oglasio za medije i ispričao da su majka i ujak zadovoljni njegovim učešćem u "Eliti", kao i da nemaju zamerke kada je u pitanju veza sa Stanojlovićevom.

Informer

 

- Izgleda da je to večna tema. Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamerke za moje učešće, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu pa tako i kada je u pitanju ova veza, smatram da je konačno došlo vreme da svi shvate, posle svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje devojke - rekao je Anđelo. 

Informer

 

Anđelo je otkrio i kakve planove imaju on i Anita za budućnost.

- Anita je trenutno u Kruševcu, a dok je bila u Beogradu gledali smo da iskoristimo svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno, koliko god da smo mogli, s obzirom na to koliko obaveza imamo. Previše smo umorni od svega, nismo se još ni naspavali lepo tako da verujem da će biti još bolie kada se odmorimo još. Kada su naši planovi u pitanju, sve ide svojim tokom ono čemu se jako radujemo je putovanje na koje ćemo ići čim ugrabimo priliku. Anitinog sina ću upoznati prvom prilikom kada budem otišao za Kruševac i radujem se tome - ispričao je on za "Pink.rs".