• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Infromer/D.S.

19.07.2024

08:28

"To mi je pokidalo srce!": Oca Anđela Rankovića videla je cela Srbija, a evo zašto se rastao sa sinom! (VIDEO)

Tanja Andric/shutterstock

Rijaliti

"To mi je pokidalo srce!": Oca Anđela Rankovića videla je cela Srbija, a evo zašto se rastao sa sinom! (VIDEO)

Podeli vest

Anđelo Ranković nije u dobrim odnosima sa ocem Slavišom Milašem, a pre nekoliko godina govorio je o odnosu sa sinom i bivšom suprugom.

Anđelo Ranković bio je učesnik rijalitija "Elita", a na kraju ove sezone zauzeo je visoko treće mesto.

Kao i svake godine, tokom njegovog boravka pred kamerama televizije Pink dosta se govorilo o njegovoj porodičnoj situaciji. Uglavnom su u prvom planu bili majka i ujak, dok se pričalo da sa ocem, čije prezime ne nosi, nije u dobrim odnosima.

Anđelov otac je Slaviša Milaš, a o odnosu sa sinom pričao je samo jednom i to pre šest godina.

Foto: Printscreen/You Tube/muzika1

 

- Što se tiče prezimena i izjava da me se Anđelo odrekao, to nije tačno. Mnogo ljudi se razvodi, ali ne menjaju deci prezimena. Prava istina je da sam ja njima okrenuo leđa. Zadnji put smo se videli kada je Anđelo imao nekih 17 godina i na poziv njega i njegove mame sam došao kod njih u stan da rešimo neki problem koji je Anđelo imao, ali o tome ne želim da pričam. Ispred njihovog stana mi je njegova majka saopštila da su mu promenili prezime, što mi je pokidalo srce. Ako se Anđelo odrekao mog prezimena, nije morao da se odrekne u familiji svoje braće i sestara i druge bake, moje majke, koju nije video 22 godine - rekao je Anđelov otac i dodao:

Foto: Printscreen/You Tube/muzika1

 

- Pisalo se i da sam ja skromnih primanja i da me Anđelova porodica zato nije prihvatila, da sam ga po rođenju priznao i dao mu svoje prezime i da ga od njegovog rođenja više nisam viđao. To nije istina. Radio sam na pumpi i odlično sam zarađivao, a dokaz koliko sam voleo mog Anđela je moja odluka da dam otkaz u tada najmoćnijoj firmi i da odem u Južnu Afriku i budem pored njega, kada je njegova majka odlučila da ode kod njenog brata Peđe i da tamo žive. Bio sam tamo sedam meseci i onda smo se Ljiljana i ja razišli. Nisam kasnije živeo sa njim, a oni kada su se vratili u Srbiju, na poziv njegove majke ili njega, uvek sam bio za njih, šta god da je zatrebalo. Jedan od najvećih krivaca za to što smo se razišli Ljiljana i ja je njen brat, a Anđelov ujak, Peđa, koji je tada imao puno uticaja na sestru, kao što i sada ima uticaja na Anđela. Peđi bi bilo pametnjie da gleda svoj, a ne tuđe živote, da uništava drugim osobama sreću. Nije mi jasno odakle mu pravo da vređa i omalovažava ljude koje ni ne poznaje - rekao je Slaviša u intervjuu za Pink.rs tada.

Foto: Tanja Andric

 

Inače, Slaviša Milaš u mladosti se pojavio u spotu Zlate Petrović za pesmu "Jedva čekam da nedelja dođe", gde je glumio sebe, odnosno momka koji radi na benzinskoj pumpi, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)
Live TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)

Uništen ukrajinski centar za daljinsko upravljanje dronovima. PVO sistemi raspoređeni oko Putinove rezidencije. Orban poručio: Evropa misli da može da pobedi Rusiju, ali nije tako! Zelenski kritikovao Orbana! Na ovu, ali i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su filozof Boris Bratina i Đorđe Ančić, oficir RV i PVO. Uživo u program javio se i politikolog i publicistsa Andreja Lović koji je govorio o situaciji u Nemačkoj u odnosu na SAD.

18.07.2024

22:26

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Miks elite, sjaja, očaja i cirkusa! Kreće Superliga Srbije
Fudbal

Miks elite, sjaja, očaja i cirkusa! Kreće Superliga Srbije

Kakva je takva je - naša je i bolju nemamo! Danas kreće nova sezona fudbalske Superlige Srbije. I pre nego što prevrnete očima, brem vi koji ste ljubitelji fudbala, imajte u vidu da bolju nemamo i da nije sve tako crno kako se možda na prvi pogled čini.

19.07.2024

08:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija