20.07.2024.

08:19

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Aneli Ahmić totalno raskrinkala Janjuša u emisiji: "Razgovarala sam sa advokatom, sve to pada u vodu..."

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić bili su gosti sinoć, 19. jula, emisije "Narod pita". Tom prilikom, Janjuš je otkrio da li je bio u kontaktu sa svojom bivšom ženom, a Aneli ga je totalno raskrinkala.

- Janjuše, da li si se čuo sa Enom od kada si izašao? - upitao je Milan.

- Pa, moram se čuti - rekao je Janjuš.

Informer

 

- Ja moram da kažem da je njega Ena zvala usred emisije "Amidži Šou", on se javlja i kaže joj brzo dolazim po Krunu. Mene je blam što sam bila sa ovim čovekom - rekla je Aneli.

- Gde nestade onolika ljubav? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Ja nisam rekla da je nestala. Meni je moja podrška poslala slike gde se dopisivao sa drugim devojkama, tražio im pare - rekla je Aneli.

- Ima li ikakve vode ovde, šlogiraću se. Još nisi leptira stigla da skineš sa noge - rekao je Janjuš.

- Ja još nisam dete stigla da vidim. Ja sam drugo mesto i svaki dan imam emisije, moja ćerkica živi u drugoj državi. Sutra, hvala Bogu, idem kod svoje ćerke da je vidim. Ja nisam imala prilike da vidim svoje dete jer sam pod ugovorom i svaki dan snimam nešto. Ja ovde za svoje dete zarađujem novac - rekla je Aneli.

Informer

 

- Janjuše, šta ti je zamerila Kruna? - upitao je Milan.

- Ništa, mi o Aneli ne pričamo. Sa Enom nisam pričao o tim stvarima, nisam pokušao da je odvratim od tužbe, niti ću pričati sa njom o tome - rekao je Janjuš.

- Ja sam razgovarala sa advokatom i rekao mi je da sam ja sve vreme govorila "žena", a ona je bivša žena, tako da to pada u vodu - rekla je Aneli.