• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

19.07.2024

17:57

Oči u oči, najbrutalnije suočavanje: Aneli i Janjuš ovaj susret nisu mogli da izbegnu, Veliki šef umešao prste

Tanja Andric

Rijaliti

Oči u oči, najbrutalnije suočavanje: Aneli i Janjuš ovaj susret nisu mogli da izbegnu, Veliki šef umešao prste

Podeli vest

Bivši partneri i učesnici rijalitija, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, ponovo će se sastati večeras na Pinku.

 

U toku rijalitija Aneli je zatrudnela sa Janjuševićem, ali je nedavno prekinula trudnoću. Ahmićeva i Marko Janjušević, kako su rekli, nisu imali kontakt otkako su izašli iz rijalitija, ali će se večeras sve promeniti.

Oni će gostovati u emisiji "Narod pita" gde će uživo pred kamerama razgovarati o svom burnom odnosu iz rijalitija.

Foto: printscreen pink tv

 

Podsetimo, Aneli je osvojila drugo mesto u rijalitiju i dobila nagradu od 50.000 evra. Posle deset meseci provedenih na imanju u Šimanovcima, ona je rezimirala svoje utiske o turbulentnom periodu.

- Osećam se kao jedan veliki pobednik, posle loših stvari koje sam proživela mi se vratilo samopouzdanje i kada sam videla da me narod podržava čim sam došla do drugog mesta. Sada ću da porazgovaram sa svojom sestrom. Nisam razočarana što sam druga, za mene je i ovo velika pobeda posle svih laži i optužbi od strane bivšeg supruga i bivšeg partnera, ali nećemo sada o tim temama - rekla je Aneli.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne, nije čestitao - kratko je rekla ona na pitanje da li joj je Janjuš čestitao, pa prokomentarisala učešće u narednoj sezoni:

- Trenutno želim da se posvetim Nori, da nadoknadim svih 10 meseci. Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć, ali trenutno me ne zanima - kazala je Ahmićeva, pa se osvrnula na Asmina:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ništa mi njegovo ne treba. Ne treba mi njegova alimentacija, ne treba mi njegovo priznanje deteta. Ja sam sama sposobna da svoje dete izdržavam. Ja sam sama pobednik sebe i svog deteta. Za mene taj čovek više ne postoji, niti me zanima.

Šta je još drugoplasirana Aneli rekla, možete odslušati na snimku u nastavku teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija