• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

18.07.2024

19:14

AU, KAKVA MOŠA! Tea Tairović bi najradije da ovaj snimak nestane: Mladić joj mahao sa 50 evra ispred nosa i na kraju je ukanalio (VIDEO)

Kristijana Ćaćić

Estrada

AU, KAKVA MOŠA! Tea Tairović bi najradije da ovaj snimak nestane: Mladić joj mahao sa 50 evra ispred nosa i na kraju je ukanalio (VIDEO)

Podeli vest

Snimci Tee Tairović kako uzima hrpu novca na proslavama su nešto na šta smo odavno navikli. Međutim, zbog njenog poslednjeg nastupa usijao se ceo internet, a pevačica je, u najmanju ruku, brutalno ponižena.

Tea Tairović sigurno je u vrhu onih koji uzimaju velike svote novca zbog proslava na kojima pevaju. Odavno je poznato da pevači hrle da zabavljaju narod na romskim svadbama, krštenjima i pod šatrom, a sve kako bi uzeli što veći bakšiš.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Ipak, nije sve uvek tako bajno. Tea Tairović našla se u situaciji koja možda najbolje opisuje koliko posao pevača ume da bude degradirajuć. Na jednom od njenih poslednjih nastupa, mlađi muškarac se poigrao sa pevačicom, pa je navlačio da uzme bakšiš od 50 evra, na šta je ona, čak dva puta, nasela. 

Snimak se munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, a od bruralnih komentara, verujemo da ni pevačici nije dobro.

"Zvezda, a ponižavaju je za 50 evra", "E tako joj i treba kada se istripovala", "Šta vam je ovde čudno, pa ona je odrasla ispod šatre, naravno da se igraju sa njom kao da je mečka Božana", samo su neki od brojnih komentara.

Bilo je i onih koji je brane.

"Ako Ceca može da uzima bakšiš na romskim svadbama, što ne bi i Tea na nastupu?! Previše ste licemerni, kao da vi ne biste uzeli..."

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija