• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.07.2024

16:05

"Lupala je glavom o zid, grebala me i čupala!" Oglasila se Bojana Pavlović nakon što je Anđela prevarila roditelje i naciju: "To je njena osveta"

Tanja Andric

Rijaliti

"Lupala je glavom o zid, grebala me i čupala!" Oglasila se Bojana Pavlović nakon što je Anđela prevarila roditelje i naciju: "To je njena osveta"

Podeli vest

Rijaliti se nastavlja i nakon rijalitija. Anđela Šparavalo ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem i izjavama.

Otkako je ušla u odnos sa Bojanom Pavlović, Anđela Šparavalo je u često u centru skandala, što zbog ponašanja, izjava, ali i čudnim odnosom sa porodicom.

Mala od skandala je napravila haos u ponedeljak na žurki koju je organizovao Veliki šef za sve učesnike rijalitija i medije. Šparavalo je, kako je Anita izjavila, napala nju, polivši je celu, nakon čega su i ona i Bojane izbačene sa iste.

Foto: Informer

 

Jutro nakon nemilog događaja, Anđela se oglasila na svom Instagram profilu i na račun njene partnerke izgovorila niz uvreda, te je otkrila da je Bojana pobegla od nje dok je ona spavala.

- Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila - ispričala je Šparavalo.

Danas su se pojavile Anđeline skandalozne prepiske koje su javnost ostavile bez teksta.

Naime, ona je od, za sada medijima nepoznate osobe, tražila novčanu pozajmicu kako bi Bojana navodno mogla da iznajmi stan u Novom Sadu za njih dve.

U prepiskama smo mogli da vidimo, kao što smo već i navikli, da je Anđela svesno lagala roditelje i naciju da ju je Bojana ostavila, samo kako bi pokupila svoje stvari i otišla u Novi Sad kod svoje partnerke.

Sada se oglasila i Bojana Pavlović, koja je ostala šokirana nakon što je pročitala prepiske.

- Ovo je skroz bolesno. Ja pojma nemam za to, nije bio ni dogovor, niti bilo šta. Otišla sam jer je devojka pravila scene, počela da udara glavom o zid, drala se, vrištala i jedva sam je smirila. Istina je da sam ja otišla dok je ona spavala, ali sam otišla zato što je pravila karambol, pakao mi je pravila, grebala me, čupala. Tako da, to što piše u prepiskama za pljačkanje njene porodice, to se sa mnom nije dogovarala, to je laž - rekla je Bojana za Informer, pa nastavila:

Foto: Tanja Andric

 

- Vidite, ja imam informacije koje bi mogle da unište njenu poroducu, ali ja to neću da radim. Oni samo hoće medijsku pažnju, a ja ne želim da se upuštam u te boleštine. To što piše tu za nakit i to, to je samo njena osveta za to što sam je ostavila, ona to nije želela. Jedina istina je da je nama podrška slala pare preko Vesterna, ali ja to nisam želela da podižem - otkrila nam je Bojana.

- Ja sam definitivno završila sa njom, bolesnicom. Mogu samo da kažem da sam videla prepiske između Anđele i njene majke i to je najveća boleština na svetu, bolje neka se smire da ne bih sve iznela - rekla je inspektorka.

Foto: Tanja Andric

 

Bojana je otkrila i kako se Anđela ponašala nakon što ih je obezbeđenje izbacilo sa žurke Velikog šefa.

- Kada su nas izbacili sa žurke, ona je sela tamo na jedan stepenik i listala koliko pregleda ima, ko je u trendingu, kakvi su komentari. Devojka je bolesna. Ja kontam da ona vapi za popularnošću i da je htela sa mnom da je gradi, ali neće to moći - rekla je Pavlovićeva za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!
Live TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!

Kabinet srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović uputio je urgentan dopis ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH, Elmedinu Konakoviću, u kome traže da hitno i bez odlaganja odobre dolazak i prelet helikoptera MUP Srbije da bi pomogao u gašenju požara na području opštine Gacko, te da tako pokaže odgovornost prema ljudskim životima. Ovim povodom gosti "Info jutra" Informer televizije bili su profesor dr Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor i analitičar i politikolog Ljuan Koko.

17.07.2024

12:34

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!
Fudbal

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!

Italijanski velikan Milan blizu je dogovora sa Strahinjom Pavlovićem (23), ali on po svemu sudeći neće biti jedini Srbin koji stiže na "San Siro", pošto je slavni klub započeo pregovore sa Udinezeom oko transfera Lazara Samardžića (22)!

17.07.2024

13:52

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija