24.07.2024.

23:14

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Stanija hitno reagovala zbog afere "komšinica"! Starleta digla Rumu na noge da otkrije identitet ove žene! (FOTO)

Žena koja se predstavila kao Danica, komšinica Stanije Dobrojević uključila se sinoć u emisiju i ispričala kako je mnogo puta čula svađe starlete i Asmina Durdžića zbog Aneli Ahmić. 

Informer

 

- Ona ga je isterivala iz stana, ljudi nisu mogli da spavaju. Stanija je izgleda bila ljubomorna. Ja o njoj nemam lepo mišljenje toliko. Videla sam je samo par puta, ima dosta godina i mislim da je totalno izgubila tlo pod nogama i slažem se da je veliko razočaranje. Mislim da je zbog njega porodica jako razočarana u nju, dok joj je brat divan dečko - rekla je gledateljka.

Informer

 

Iako je trenutno u Majamiju, Stanija se sada oglasila na svom Instagramu i saopštila da je rešena da otkrije identitet "lažne komšinice", kako je nazvala gledateljku koja se uključila u program.

- Hvala svim ljudima na podršci i lepim porukama. Ne mogu da se obraćam samo "lažnim komšinicama" i hejterima kojih je ipak samo šaka jada ali su najglasniji. U pitanju je lažni poziv, odnosno lažna komšinica koja ne postoji. Sa upravnicom zgrade proverili smo sve i to ime ne postoji u našim zgradama niti kao vlasnica, niti kao podstanar. Tražimo identitet "lažne komšinice" Danice da joj se lepo uruči tužba, pa da svoje gluposti dokazuje na sudu. Toliko za sada - bila je jasna Stanija.

Informer

 

Popularna starleta imala je i poruku za hejtere u Srbiji

- Kad bi moji hejteri iz Srbije živeli mojim pravilima, životi bi im bili bolji. Ali oni ne mogu čak ni da prate moja pravila, umrli bi da pokušaju. To vam je moj odgovor na aferu "lažna komšinica" i ostale gluposti - napisala je Stanija.