• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

15.07.2024

09:32

Da li su spremni za sledeći korak? Durdžić jednom fotkom pokazao u kom smeru ide njegov i Stanijin odnos posle godinu dana ljubavi! (FOTO)

Instagram/Privatna arhiva/Shutterstock

Estrada

Da li su spremni za sledeći korak? Durdžić jednom fotkom pokazao u kom smeru ide njegov i Stanijin odnos posle godinu dana ljubavi! (FOTO)

Podeli vest

Popularna starleta i Durdžić su u turbulentnoj vezi već skoro godinu dana, a sudeći po fotografiji koju je Asmin objavio izgleda da njih dvoje plove ka mirnoj luci.

Asmin Durdžić u žižu javnosti dospeo je zbog svoje veze sa Stanijom Dobrojević, koju je obelodanila njegova bivša partnerka Aneli Ahmić prilikom ulaska u rijaliti "Zadruga 7 Elita" tvrdeći da joj je Stanija otela muža. Od tada je njihov odnos u fokusu javnosti, a zbog drame sa Aneli doživeli su brojne uspone i padove.

Foto: Privatna arhiva

 

Dok ovih dana mediji pišu da je Asmin svojoj lepšoj polovini pazario jahtu, on je na svom Instagramu objavio fotografiju Stanijine ruke u svojoj, dok na njenom prstu svetluca dijamantski prsten.

- Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života. Moja žena, Stanija - napisao je Asmin.

S obzirom na to da je reč o fotografiji staroj godinu dana, reklo bi se da je kod njih dvoje sve došlo na svoje mesto i da posle svih peripetija kroz koje je prošla njihova veza sada mogu da uživaju u ljubavi.

Foto: Printscreen/Instagram/alibaba_durdzic

 

Durdžić je Staniju zaprosio još u oktobru prošle godine, kada su bili u svađi, međutim ubrzo su izgladili odnose. Kako su tada pisalai mediji, dijamantski prsten kojim je Durdžić verio starletu koštao je 69.135 evra. Njih dvoje su i nakon veridbe više puta raskidali, Stanija je skidala verenički prsten sa ruke, ali je ipak svaki put popustila i vratila se u Durdžićevo naručje. Jedan od bolnih trenutaka koje su uzajedno preživeli jeste i gubitak bebe u četvrtoj nedelji trudnoće, malo pre nego što će Aneli Ahmić ući u "Elitu". 

Foto: Društvene mreže

 

Stanija je više puta govorila da je Asminu sve što se desilo oprostila i da mu je dala drugu šansu, ali da nije sigurna da će njihova ljubav opstati.

- Neka pokaže vreme. Nisam sigurna, ne mogu da budem, jer sam se opekla. Mogu da tvrdim sto odsto ono što je do mene, ali ima i do njega. On se bori i dokazuje mi da me voli. Videćemo šta će biti kad Aneli izađe napolje - rekla je nedavno Stanija u jednoj emisiji.

Rijaliti je završen, Aneli je napolju i može da raščisti nerešene situacije sa Asminom, pa po svemu sudeći prepreka mirnom životu Stanije i Durdžića više nema. Da li će posle godinu dana vereničkog staža njih dvoje preći na sledeći korak i stati pred matičara, ostaje nam da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52