• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Info

23.06.2024

09:13

Stanija i Asmin u noćnom provodu! Starleta zamešala kukovima, lumpovala kao da sutra ne postoji! (VIDEO/FOTO)

printskrin instagarm

Rijaliti

Stanija i Asmin u noćnom provodu! Starleta zamešala kukovima, lumpovala kao da sutra ne postoji! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Atraktivna starleta i njen dečko veselili su se uz domaće hitove u jednom prestoničkom restoranu.

Stanija Dobrojević gostovala je sinoć u emsiji "Elita - Specijal" gde je govorila i o trudnoći Aneli Ahmić. Dobrojevićeva je iznela svoje viđenje stvari i rekla kako smatra da je da je Aneli htela da prikrije trudnoću od svih.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

U jednom trenutku u studiju je postalo napeto jer je Asmin Durdžić, Stanijin partner, revoltiran pričom u emisiji poslao poruku Dušici Jakovljević  

- Asmin mi je poslao poruku, završi to, da ja ne bih završio, ovde mafijanja nema, ovde samo ja mafijam jer mi je to posao - rekla je Dušica.

Nakon toga starleta joj se izvinila u Asminovo ime.

- Dušice izvini i u moje i u njegovo ime, ja znam da njega boli jer ja ovo moram da trpim zbog njega, a on je toga svestan - rekla je Stanija.

Atraktivna starleta i njen dečko posle emisije produžili su u provod i u jednom prestoničkom restoranu uživali  u domaćim hitovima.

Stanija je celo veče bila veoma raspoložena, sve vreme je igrala i pevala. Sudeći po njenim reakcijama posebno su je pogodile pesme: "Šta će meni više od toga", "Dišem za tebe", "Sve je na prodaju" i "Sunce ljubavi" koju je zapevala iz sveg glasa.

Kada su krenuli kući njihov auto okružili su trubači i zasvirali samo za njih, a u kolima se mogao videti i veliki buket crvenih ruža koji je Stanija dobila od asmina.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija