• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

21.05.2024

23:13

"Nisam sigurna da će naša ljubav opstati" Stanija Dobrojević o odnosu sa Asminom: "Slagao me je, opekla sam se"

printskrin

Estrada

"Nisam sigurna da će naša ljubav opstati" Stanija Dobrojević o odnosu sa Asminom: "Slagao me je, opekla sam se"

Podeli vest

Stanija je zbog Asmina prošla medijski linč, ali je rešila da mu veruje i da da šansu njihovoj ljubavi, željno čeka konačan rasplet situacije između njega i Aneli za koju kaže da je iskoristila njeno ime.

Stanija Dobrojević dobijala je kroz život različite epitete, ali kaže da je otimačicom muževa i rasturačicom brakova nazvana na pravdi Boga, jer nije znala da Aneli Ahmić postoji u životu njenog partnera Asmina Durdžića.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne želim da ispadne da se perem. Posle svih mojih etiketa i epiteta, ta da sam rasturačica brakova je ništa, ali ja nisam znala da Aneli postoji. Mi smo se dopisivali mesec dana i poslao mi je fotke na kojima je baš dobro izgledao i odmah smo kliknuli karakterno. Kroz pisanje je bio idealan. Prvi me je kontaktirao na svim društevnim mrežama, a videli smo se prvi put u Majamiju, šetali, otišli na večeru. Predstavio mi se kao građevinski preduzimač iz Austrije, pomenuo mi je da ima dete u poslednjem momentu, ali ženu nisam znala da ima, dok se ona nije pojavila na televiziji i rekla da sam joj ja otela muža. Onda je krenuo linč. Pobegla sam u Kinu mesec i po, njega blokirala, njemu se nisam javljala i ništa nije moglo to da zaustavi - ispričala je Stanija u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Foto: ATAIMAGES

 

Ipak, kaže da je odlučila da da šansu Asminu i da mu veruje. 

- Verujem mu dok se ne dokaže suprotno. Slagao je jednom i svi znamo šta mi se desilo zbog toga, ali ga ne osuđujem sama sam mu dala šansu - iskrena je Stanija.

Dobrojevićeva smatra da Aneli Ahmić nije korektna jer je akonto njenog imena ušla u rijaliti, ali tu se ona i njena porodica nisu zaustavili.

- Nisu se zaustavili na ulasku u rijaliti i onome što je rekla, već su išli đonom. Njeni su napolju svašta radili, montirali moje gole fotografije... Ja se fotkam obnažena ali imam granicu, nisam nikad išla do kraja. Oni su napravili neukusnu montažu, koju su muškarci delili po Srbiji misleći da sam to ja. Mnogo su prljavo igrali njeni, to će da im se obije o glavu. Mnogo su se ogrešili o mene svi, ali istina opet nekako isplivava. Ne bih sela da popričam sa njima posle svega, možda sam pomišljala ranije, sada ne - odlučna je Stanija.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Priznala je da je prešla Asminu i preko eksplicitnog videa koji je isplivao u javnost, a na kom ima intimne odnose sa nekom devojkom.

Majci i sestri Aneli Ahmić, kaže da je oprostila sve, ali im ne bi ništa poručila, jer kaže takve ljude želi što dalje od sebe.

- Da li će ljubav opstati neka pokaže vreme. Nisam sigurna, ne mogu da budem, jer sam se opekla. Mogu da tvrdim sto odsto ono što je do mene, ali ima i do njega. On se bori i dokazuje mi da me voli. Videćemo šta će biti kad ona izađe - kaže starleta i dodaje da su joj uradili mnogo loših stvari.

Foto: TV Pink printscreen

 

Jedan od trenutaka koji joj je teško pao bio je gubitak bebe sa Asminom, koji se desio u četvrtoj nedelji trudnoće, malo pre nego što će se Aneli Ahmić pojhaviti u "Eliti"

- Gubitak bebe sa Asminom mi je veoma bolna tema. To mi je strašno. Nismo planirali bebu, to je on uradio i to se ne radi tako, ali kad se već desilo želela sam i ja to. Kako me i to strefilo bila sam srećna, Bog je upleo prste nije mi se ostvarilo u prethodnoj vezi. To mi je bilo, strašno samo sam želela da odem pod Ostrog, onda je Aneli ušla u rijaliti i sve je krenulo - kaže Dobrojevićeva i dodaje da je sve stavila u Božje ruke i da samo čeka razrešenje situacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija