Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

11:23

Foto: Tanja Andric/Miloš Rafailović

Džet set

"Iznerviram se kada vidim..." Džehva prvi put o vezi Anđela i Anite, pevačica oštra kada je u pitanju bivši dečko

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od naših najpopularnijih, mladih pevačica, a o njenom ljubavnom životu se dosta spekuliše u javnosti. 

Iako svi već znaju da je Teodora mesecima unazad u vezi sa Maticom Rebecom, ona sada nije bila raspoložena da komentariše svoj odnos sa košarkašem. 

Informer

 

- Te priče ne volim da komentarišem. Kad vidim o nekoj javnoj ličnosti da su uhvaćni s nekim, ja se pitam koga to interesuje. Sasvim je normalno da imaju nekog, ali interesantno je verovatno za javne ličnosti. Ja ti na tu temu neću ništa reći, sem da ljudi treba da nađu smisao života - rekla je Teodora. 

Informer

 

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su jednom prilikom u "Eliti" prekinuli svoju vezu baš zbog priča o Teodori i emocijama koje on navodno i dalje gaji prema njoj, na šta se Teodora sada prvi put osvrnula.

- Meni je krivo ako sam uopšte bila razlog bilo čijeg razlaza. Ne mešam se ni u čije veze, pogotovo ne bivših momaka. Za mene je to završena priča onog momenta kad smo raskinuli, a od tada ima baš dosta godina, tako da nema potrebe da njih i njihovu vezu komentarišem - izjavila je mlada pevačica. 

Informer

 

Teodora se osvrnula i na svađe njene majke Gordane Džehverović sa Anđelom i Anitom.

- Iznerviram se kad vidim to. Razumem je stvarno. I ja bih svoje dete branila najjače, ako treba, i rukama i nogama. Neke stvari treba da se ostave iza nas. To je završena priča, nema šta tu više da se priča. Posle toliko godina nema potrebe da se raspravlja o nekim stvarima, pogotovo što niko ne zna šta se tu sve zaista desilo. Ali razumem da je nepravda pogađa. Kažem joj da iskulira, digne glavu, ali ja znam da je to jače od nje, da je zaboli i da mora da reaguje - rekla je Teodra za "Kurir".