• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

22.07.2024

09:02

"Čula sam nove pesme, može to mnogo bolje": Tamara Milutinović bi baš da ratuje s Džehvom, ni album ne može da joj pohvali

Društvene mreže, ATA Images

Estrada

"Čula sam nove pesme, može to mnogo bolje": Tamara Milutinović bi baš da ratuje s Džehvom, ni album ne može da joj pohvali

Podeli vest

Pevačica Tamara Milutinović komentarisala je brojne aktuelnosti, poput novog albuma Teodore Džehverović, ali i viralnih snimaka Desingerice i Tee Tairović.

Tamara Milutinović privukla je nedavno veliku pažnju, kada je prvi put progovorila o svom odnosu sa Teodorom Džehverović, sa kojom je bila deo sastava "Đavolice".

Ona je sada, u razgovoru s jednim medijima, prokomentarisala brojne aktuelnosti, pa se, između ostalog, dotakla i Džehvinog novog albuma, te njihovog potencijalnog dueta.

Verovatno bi privuklo veliku pažnju da se okupe „Đavolice“ i da Teodora i ja opet radimo zajedno. Ispratila sam njen novi album. Ok je to, ali može ona mnogo bolje. Ja neke njene stare pesme baš volim, ovo novo je ok, ali može ona bolje.

Foto: ATAIMAGES

 

Na pitanje da li bi sa Teodorom uradila duet, Tamara je rekla: "Zašto da ne, volela bih."

Jedan od najviralnijih snimaka sa nastupa u Crnoj Gori je onaj gde Disengerica fanu "pravi gibanicu" na glavi, renda mu kačkavalj, baca kore, stavlja jaje na glavu....

- Pite pravim kod kuće i kad bi to moja publilka tražila, donela bih im na nastup. Šokirala sam se kad sam videla taj snimak. Od njega nas ništa više ne može začuditi. To je on.

Foto: Tanja Andric

 

Sa druge strane, takođe, društvenim mrežama kruži i video koji je snimio gost na nastupu Tee Tairović, momenat kad joj daje bakšiš od 50 evra, a ona kada pruži ruku, on skloni novac. Tamara kaže da je i ona imala takve situacije.

Foto: ATAIMAGES

 

- U, koliko puta mi se to desilo. Kao on je faca. Zapravo, hoće da ispadne faca. Trudiš se da ne reaguješ u takvim situacijama. Ja se isključim iz toga. Onda kad se to desi, ni ne pogledam ga, ne dajem mu više na važnosti. Hteo si da ispadeš faca, e, pa sad ideš na ignor. Znaš, svi misle kako je pevačima ultra lako i da tu ne postoje nikakvi problemi. Ako izuzmemo momentat vožnje kolima po 8 do 10 sati do nekog mesta, vremena tek da se istuširaš i izađeš na binu, pa povratak u auto i isto toliko u kolima do druge lokacije do koje se putuje satima i satima, ima dosta psihički stresnih situacija. Onda na nastupu neki "fini" gosti počnu da te maltretiraju, traže razne pesme, viču, da bi ih čuli na bini zašto "njihova" pesma nije na reperturaru. Ma, svašta tu ima - zaključuje Tamara Milutinović za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara
Društvo

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara

U cilju pružanja podrške privrednim subjektima za investiranje u izgradnju i proširenje proizvodnih kapaciteta za preradu divljači, ribe, proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića, Ministarstvo privrede raspisalo je u petak javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja pravna lica i zadruge da se prijave za Program za podsticaj prerađivačkih kapaciteta u oblasti lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2024. godini, objavio je portal Preduzetništva.

22.07.2024

10:29

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija