Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

14:25

Foto: Tanja Andric/Ataimages

Džet set

Želi da izgleda kao Ana Korać! Slađa Poršelina ide na totalni remont, odradiće čak tri estetske korekcije na sebi: "Osećam se čudno!"

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, nakon izlaska iz Bele kuće odlučila je da promeni lični opis. Ona će uraditi čak nekoliko plastičnih operacija, a kako je ispričala, želja joj je da liči na bivšu učesnicu "Zadruge", Anu Korać

Pre samih intervencija, Slađa je otkrila da se oseća jako čudno, ali da se raduje svom novom izgledu. 

Informer

 

- Osećam se jako čudno. Volela bih da uspe baš sve što smo se doktor i ja dogovorili - ushićena je bila Slađa, koja je priznala kakvim će se intervencijama podvrgnuti.

- Radim nos i kapke, mačije oči, videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili ne. Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo.

Informer

 

Slađa je zatim priznala da joj se oduvek sviđalo lice Ane Korać, zbog čega je poželela da izgleda isto kao ona. 

- Oduvek sam želela da ličim na Anu Korać, moram zvanično da kažem, to jeste istina, iako su mi govorili da želim da ličim na Staniju i Maju Marinković. To nije istina. Ana Korać ima najlepše lice od starleta. Nju jako gotivim. Što se mene lično tiče, sve mi se sviđa na Ani Korać i kako je ona urađena - ispričala je Poršelina za "Pink.rs".