25.07.2024.

23:30

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Džet set

"On je veća starleta od Stanije": Nakon što je saznao da ga je Asmin čekao ispred zgrade Mića žestoko udario na Durdžića!

Asmin Durdžić danas je čekao Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića ispred zgrade u kojoj živi kako bi se sa njim obrčunao licem u lice. Nakon što je saznao za to Mića je poručio da ga ne interesuje "ponašanje pojedinih psihopata".

Informer

 

- Dobio sam informaciju da mi je lažni Stanislav bio ispred mojih vrata. Evo ja sedim ispred moje zgrade, bio sam na bazenu, a sad sam na ručku sa prijateljima. Tu sam, sedim ispred zgrade, ne intresuje me ponašanje pojedinih psihopata, ne znam šta rade te dvorske lude po Beogradu. Ne pada mi na um da nebitnim licima dajem medijski prostor, ja se nikoga ne bojim, šetam u svom gradu, a ako neko misli da ga se bojim, taj može da mi se nap**i k**ca. Nisam znao, ali sam sada utvrdio da je gospodin starletan veća starleta od Stanije - rekao je Mića za Pink.rs.

Informer

 

On je demantovao da je Asmina prijavio policiji.

- Niti sam bio u policiji, niti sam ikoga tužio, to je sve laž. Svako svojim ponašanjem govori o sebi - zaključio je Mića.