• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.07.2024

17:53

"Tu sam, izađi!" Asmin ispred zgrade u kojoj stanuje Lepi Mića: Durdžić došao da se obračuna sa pevačem licem u lice!

shutterstock/Informer/printscreen

Rijaliti

"Tu sam, izađi!" Asmin ispred zgrade u kojoj stanuje Lepi Mića: Durdžić došao da se obračuna sa pevačem licem u lice!

Podeli vest

Asmin Durdžić stigao je u Beograd kako bi se suočio sa Lepim Mićom, a danas je potražio pevača ispred zgrade u kojoj živi.

Lepi Mića i Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić sukobili su se nedavno kada se Durdžić uključio u program tokom emisije "Narod pita". Mića je tada govorio o vezi Asmina i Aneli, a za Durdžića nije imao reči hvale s obzirom na to da ne viđa sopstveno dete. Asmin se uključio u program i uzvratio Mići, pa su njih dvojica žestoko zaratili.

Foto: PrintScreen/YouTube/Zadruga offilical

 

Sukob se nastavio i van emisije, a Durdžić je otkrio da ga je Pržulj prijavio policiji. Ipak, Asmina to nije zaustavilo pa je danas došao pred Mićinu zgradu u nameri da se obračuna sa njim.

- Zvao sa Miću sa austrijskog broja. Samo se jednom javio na deset sekundi i spustio slušalicu. Poslao sam mu 30 poruku, evo i danas sam ga zvao sa srpskog broja. Tu mi je samo rekao "Halo" i ja ga pitao "Gde si, prijatelju" i on odmah spuštio slušalicu kada je čuo moj glas. Sad da li će izaći ispred zgrade, to ne znam. Ja bih voleo da izađe, pa da mi kaže sve to u lice što je govorio u zadnjih deset mesec - rekao je Asmin i dodao:

Foto: Tanja Andric

 

- Jeste bio u policiji, ali evo tu sam, šta? Nisam još dobio poziv od policije, ali ja sam došao tu da sa njim pričam pošto ja nisam ludi deda kao on da pljuje u kameru dok priča. Došao sam mu da vidim dal će mi pružiti ruku ili će me dalje pljuvati, da li će sve to da ponovo što je rekao pred kamerama.

Asmin je otkrio i da li se čuo sa Aneli po njenom izlasku iz "Elite".

Foto: Tanja Andric

 

- Nisam se čuo s njom niti imam potreba da se sa njom čujem niti nikada više u životu želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim kao prvo. Verovatno je dobio zadatak, pa to mu je posao, da brani i meša se u tuđe živote. On se generalno samo meša u tuđe živote pošto verovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević je*ao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom ćerkom, dal je njegova ili Šerifova - rekao je Durdžić za Hype TV.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija