29.07.2024.

23:59

Foto: Foto: Printscreen Instagram/comaara

Džet set

Prepoznajete li devojčicu sa fotke? Bila je učesnica "Elite", u rijalitiju je zatrudnela, a nekada je bila slatko dete (FOTO)

Fanovi rijalitija upoznali su učesnike u teškoj psihološkoj igri, a neretko se dešavalo da pred kamerama pokažu sebe u lošem svetu. Ima i onih koji važe za prave "opasnice" oštrog jezika, uvek spremne da odbruse ljudima koji ih potkače, pa se često dešava da ne možemo da ih zamislimo ni u jednom drugom izdanju.

Devojčica sa fotke izrasla je u prelepu devojku koja je u "Eliti" čvrstih stavova, a ako ste pomislili da se na njoj nalazi Milica Veličković - bili ste u pravu. 

Informer

 

Naime, Milica, koja je u rijalitiju zatrudnela sa Borisavom Terzićem Terzom, nekada je bila preslatka devojčica sa plavom kosom i najiskrenijim dečijim osmehom.

Iako je bila dete, po crtama lica se da zaključiti da je na fotki baš ona, a ovu uspomenu je podelila sa pratiocima na Instagramu uz kratko objašnjenje:

Informer

 

- Mali ja.

Podsetimo, Milica i Terza su odlučili da zadrže dete, te otpočnu zajednički život, a više o njihovim planovima možete pročitati OVDE.