• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

14.07.2024

00:20

Prsten, svadba, sprat u Kaluđerici! Terza progovorio o planovima posle "Elite", pa otkrio da li će on i Milica ući u narednu sezonu! (VIDEO)

printscreen pink tv

Rijaliti

Prsten, svadba, sprat u Kaluđerici! Terza progovorio o planovima posle "Elite", pa otkrio da li će on i Milica ući u narednu sezonu! (VIDEO)

Podeli vest

Borislav Terzić Terza prvi je superfinalista koji je napustio "Elitu", a odmah po izlasku otkrio je svoje planove sa Milicom Veličković sa kojom očekuje dete.

Terza i Milica u rijalitiju su saznali da će za nekoliko meseci postati roditelji, što je izazvalo veliku buru u njihovim porodicama napolju, ali su se strasti očigledno smirile, pa njih dvoje imaju podršku najbližih za ono što sledi. A šta planiraju otkrio je Terza po izlasku iz "Elite".

Foto: Tanja Andric

 

- Niko nije podržavao naš odnos, svašta se dešavalo. Vređali smo se, grebala me, čupala, ali kad smo saznali za trudnoću ja i Milica smo se primirali, nije bilo ni uvreda ni svađa. Ona je malo nervoznija zbog drugog stanja, ali ja prećutim. Čekamo bebu, nema više mesta tome. Ja još nisam svestan da ću postati otac. Danas nam je 10 meseci veze u ponedeljak idemo na ultrazvuk - ispričao je Terza za Informer.

Da li će dete biti dečak ili devojčica, budućem tati nije važno, samo da je živo i zdravo.

- Planiramo da se venčamo, napravićemo veridbu, biće gala proslava za odabrano društvo. Ona ništa ne zna o tome, planiram da je iznenadim. Biće restoran i muzika, odmah od ponedeljka idem po prsten - kaže Borislav i dodaje da je u rijalitiju zaradio dovoljno da sve što planira sprovede u delo.

Foto: Tanja Andric

 

Prema njegovim rečima, Milica će sada kod majke i sa njom na more da nadoknade propušteno, a onda će kod njega u Kaluđericu gde on planira da sredi sprat za njih dvoje. I za to će mu biti potrebno dosta novca.

- Već su nam nagovestili nešto za osmicu, mi bi ušli, ali bi trebalo da se poklope neke stvari. Teško je održati trudnoću u rijalitiju. Ako dobijemo apartman da ona bude odvojena onda može - rekao je Terza koji se zahvalio produkciji na svemu što su omogućili njegovoj trudnoj partnerki u rijalitiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija