• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

13.07.2024

23:48

"Rat se nastavlja napolju!" Žana Omnia zapretila Marinkovićima, pa progovorila o Anitinom snimku iz hotela! (VIDEO)

Tanja Andric

Rijaliti

"Rat se nastavlja napolju!" Žana Omnia zapretila Marinkovićima, pa progovorila o Anitinom snimku iz hotela! (VIDEO)

Podeli vest

Rijalii učesnica spremna je da sukob sa Ivanom i Jelenom Marinković nastavi i napolju i tvrdi da neće birati sredstva.

Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia stigla je na superfinale u elegantnom odelu i to u pink boji. Okupljene pripadnike medija zanimalo je da od Žane saznaju sve o snimku Anite Stanojlović koji je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama, a na kojem Anita u jednom beogradskom hotelu s nepoznatim i razgolićenim muškarcima odlazi u sobu.

Foto: Tanja Andric

 

- Ja sam videla taj snimak po izlasku iz "Elite".  Očigledno je da je to taj snimak o kom sam ja pričala, ja ga doduše ranije nisam videla, ali sam čula za njega. Anita je neko kome ja ne verujem ništa, s tim što ne mogu da tvrdim da je radila te stvari ako nisam sigurna. Ne znam kako su ljudi došli do tog snimka, a volela bih da znam, jer poznajem i osobu koja drži taj hotel. Rado ću se raspitati. Čula sam se sa vlasnikom hotela, ali na kratko. Izašla sam preksinoć, prioritet mi je bila ćerka da se s njom izgrlim. Koliko sam videla, na tom snimku ima više momaka. Međutim, nije  na meni da sudim, akteri priče bi trebalo da se oglase po pitanju toga. Postoje snimci to je evidentno, a na šta ukazuju i aludiraju javnost nek prosudi sama - ispričala je Žana Omnia za Informer.

Foto: Tanja Andric

 

Ona smatra da će Anđelo biti u šoku kad vidi ove snimke i da će zahtevati objašnjenje od Anite i da će rasplet situacije tek tada uslediti. Žana je zatim progovorila o svojim konfliktima u rijalitiju, naročito o sukobu sa Marinkovićima za koji tvrdi da će se nastaviti i napolju.

- Neću preći preko pretnji mom maloletnom detetu i najstrašnijih uvreda njoj izrečenih, tužbe su protiv Ivana i Jelene spremne, a imam za njih ja još neke metode. Tako da definitivno neću odustati od obračuna sa njima - poručila je Omnia, koja veruje da će se oni pomiriti i da su sve što se desilo poslednjih dana njih dvoje zajedno smislili.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija