30.07.2024.

08:40

Foto: Printscreen/TV Pink/Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Skandal u emisiji uživo! Uroš napravio haos, pljunuo Aleksića, pa ga polio vodom: "Ti si jedno zlo, pravi ološ!" (VIDEO)

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita". Oni su od samog početka emisije nastavili sa nesuglasicama iz rijalitija, a cela situacija je u jednom momentu eskalirala.

- Ja samo moram da kažem da sam rešio da postanem umetnik nakon rijalitija, a ovaj Ša ovde je za mene mala beba. Ja sam njega dovodio do ludila - kazao je Uroš.

Informer

 

- Uki, samo ti budi dobar - dodao je Ša.

- Ti si jedno zlo, pravi ološ. Demonstrirao si silu na meni, sad će se pokazati ko si i šta si - kazao je Uroš.

- Šminkica ti je lepa - rekao je Ša.

- Imaš konjske zube. Tvoja devojka Miona je i sama rekla za zebe da imaš konjske zube i da si mlohav. Tužba će ti stići zbog svega što si mi rekao, to je tako - istakao je Uroš.

Informer

 

- Ja ti želim onda ti uspeš u svojim namerama. Tuži me, ali ide onda kontra tužba. Biće mi žao da ti uzmem parice, ali ako budeš hteo, samo napred - dodao je Ša.

- Ti mene nemaš za šta da tužiš. Ja sam za tebe doktor, a ti moj pacijent - kazao je Uroš.

- Sladak si, Uki. Samo napred u svemu što želiš - istakao je Ša.

- Ti si meni veoma ogavan. Pljunuću te, jer si vređao moju majku najstrašnije, samo ti imam da kažem. Zaslužio si i mnogo gore, ali neću sada o tome, već na sud sve ide. Stanislav je za tebe naučnik, on je za tebe jedan veliki gospodin, samo da znaš - kazao je Uroš i krenuo ka reperu.

Informer

 

Stanić je zatim pljunuo Ša, pa ga polio vodom i udario flašom u glavu, a reper nije mogao da veruje šta se dešava dok je emitovanje programa nakratko prekinuto. Kako je to izgedalo pogledajte u videu ispod.