• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.07.2024

11:12

Ša dobio zabranu! Reper kipti od besa, oglasio se usred noći: "Ne možete vi da me prijavljujete ..." (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Ša dobio zabranu! Reper kipti od besa, oglasio se usred noći: "Ne možete vi da me prijavljujete ..." (FOTO)

Podeli vest

Reperov odnos sa dve decenije mlađom Mionom i dalje izaziva brojne komentare na društvenim mrežama.

Nenad Aleksić Ša je emotivnim odnosom sa mlađom pevačicom Mionom Jovanović u rijalitiju "Elita 7" privukao veliku pažnju javnosti, a mnogi se pitaju da li će njihova veza opstati van imanja u Šimanovcima.

Foto: ATA Images

 

Za sada im dobro ide, Miona se uselila kod Aleksića u stan uprkos protivljenju njene porodice, a zajedno su otvorili vrata svog doma medijima i pokazali kako uživaju u svom novom ljubavnom gnezdu.

Ipak, mnogo je onih koji njihovu vezu ne odobravaju, najviše zbog velike razlike u godinama, pa im stiže mnogo poruka na društenim mrežema.  Reper je sada dobio zabranu komentarisanja u inboksu i zbog toga je veoma pobesneo pa se usred noći obratio onima koji su ga prijavljivali.

Foto: Printscreen/Instagram/nenadaleksicsha

 

- Tri dana imam zabranu komentarisanja u inboksu! Glupani, ne možete vi da me prijavljujete koliko ja mogu kreativan da budem u napu*avanju vas idiota! Odoh da se provozam, a vi pišite! Voli Šaki najviše! - poručio im je reper putem svog Instagram storija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu
Saobraćajna nezgoda

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu

U više saobraćajnih nezgoda na putevima u šabačkom kraju proteklog vikenda teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu..

29.07.2024

10:54

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija