• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

20.07.2024

18:56

"Samo da poručim mom bivšem mužu": Vanja potkačila Nenada Aleksića, pa spomenula i Mionu (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Samo da poručim mom bivšem mužu": Vanja potkačila Nenada Aleksića, pa spomenula i Mionu (VIDEO)

Podeli vest

Još jednom se oglasila Vanja Ignjatović nakon što su isplivale njene prepiske sa Nenadom Aleksićem još dok su bili zajedno.

Bivša reperova supruga ne može više da ćuti. Nakon što je zapretila nenadu Aleksiću da će o svemu progovoriti, Vanja je objavila i video na Instagramu i imala poruku za bivšeg supružnika, ali i njegovu partnerku Mionu Jovanović.

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom. Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, psssst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Podsetimo, Ša je bio kratko u braku sa Vanjom, od koje se razveo dok je bio u rijalitiju, ali je već bio stupio u emotivni odnos sa Mionom Jovanović.

Sada su isplivale Nenadove i Vanjine prepiske pre njegovog ulaska u "Elitu", u kojima se žestoko prepucavaju. Naime, prve trzavice krenule su kad reper nije želeo da prepiše svoj stan na njeno ime.

Foto: Instagram

 

- U d**e da me ljubiš kakav sam, ali ne, bitno je drugo nešto. Ja da čekam ženu za pažnju, pa bre, šta sam doživeo, nisi od zlata veruj. Još zamisli kao teraš me u sobu, ej da još blejim sam, šta si bre ti poletela, šta se ti tripuješ? Za kafiće po ceo dan ima vremena, a da vidi za stan sa mnom ništa. Šta si bre ti? Po**rem ti se po kafićima, samo bi da ispijaš i da blejiš, a za život te boli k**ac, ugledaj se na sve što ne valja ti nisi za normalan život ti to ne znaš da ceniš - pisalo je u poruci koji je poslao Ša.

- Dva dana otišla sa kumom na po sat dva i ti odmah ovakve reči. Ti si haos. Ceo dan kafići. Ma sram da te bude - odgovorila mu je Vanja, prenosi Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija