• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

19.07.2024

23:01

"Probudila sam se u podrumu mokra i izubijana, prljava!" Ćerka našeg kompozitora brutalno silovana: "Pokušala sam da se udavim upaljačem"

Youtube printscreen/HYPE TV

Estrada

"Probudila sam se u podrumu mokra i izubijana, prljava!" Ćerka našeg kompozitora brutalno silovana: "Pokušala sam da se udavim upaljačem"

Podeli vest

Olga Jovičić, ćerka pokojnog kompozitora Mikija Jovičića, otvorila je dušu i otkrila šta ju je sve zadesilo nakon smrti roditelja.

Za Mikija Jovičića smo svi čuli, on je autor čuvenih hitova "Dođi da mi ruke greješ", "Malo po malo", "Kralj boema"… Sada je njegova ćerka Olga u jednoj emisiji otvorila dušu i ispričala sve o životu nakon smrti roditelja. Kada su oni preminuli, Olga je ostala sa sedam godina starijim bratom.

Tokom odrastanja imala je velikih problema sa bratom, koji je isterao iz kuće kada je ona imala 15 godina i oterao je kod rođaka u Makedoniju.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Poslao me je kod rođaka. Rekao mi je da mogu da dođem samo u goste, da Makedonci brinu o meni. Zvala sam brata, rekla da se ne zafrkava, htela sam da se vratim, videla da nije sve kako treba. Njima je bila puna kuća, videla sam da nisam dobrodošla. Rekla sam im da idem kući, ali sam otišla u Skoplje. Htela sam da privučem pažnju. Niko od njih nije došao da vidi šta da radi sa mnom. Svi su ćutali. Samo sam htela da privučem pažnju, to se nije dogodilo. U Crnu Goru sam otišla sa drugaricom iz Požarevca, rekla mi je da idemo da radimo, iako smo maloletne - započela je Olga svoju ispovest, pa nastavila:

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Gazdu smo slagale da smo imali iskustva i da imamo 18 godina. Prvo veče je došla policija, videli da smo maloletne, gazda se šokirao. Policija me je pitala da li sam pobegla od kuće, rekla sam im čija sam ćerka i da nemam gde da idem. Pitala sam ih da me puste, da samo pušim cigarete od poroka, ostavili su nas da radimo - prisetila se ona.

- Jednog dana u lokalu je krenula pesma mog tate, pesma koju je napisao za Šabana. Došao je jedan stariji gospodin, arhitekta, gradio porodilište. Pita me kako znam stare seljačke pesme, ja kažem da je to napisao moj tata. Kaže on da ga ne zna lično, ali kao da je živeo sa njim zbog pesama. Otvorio se, pitao me šta se dešava sa mnom, čuo je da plačem. Ja rekla da ne znam šta mi je, ali da nemam para da idem kod lekara. Htela sam da idem u Skoplje, da živim tamo, zato sam skupljala pare. I dan-danas tu živim. Pozvao me je u sobu, pitao me koliko mi para treba. Rekla sam da ne znam. Izvadio je 5.000 evra, ja sam se šokirala. Čika Rajko sa Cetinja, ne sećam mu se prezimena. Dao mi je da dam pare unapred za stan, da odem na pregled i da snimim glavu - ispričala je Olga.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

Nažalost, usledile su strašne stvari koje je jedna devojčica preživela.

- Ali ja kao ja, shvatila sam posle da postoji neki algoritam života, kod mene mora da se desi nešto loše. Platila sam u Skoplju kuću za godinu dana unapred i upoznajem komšinicu koja je imala 28 godina. Pile smo kafu, znala je moj cilj, da hoću da izvadim državljanstvo, da radim, sve je znala. Ona mi kaže da radi vikendom u jednom lokalu i da mogu da pođem sa njom nekad. Pošla sam, nekih 100 kilometara od Skoplja grad, tamo sam pošla kod gazde sa njom. Nije mi se ni svidelo to mesto. Komšinica je bila konobarica vikendom, ali taj dan nije radila, sedele smo i pričale. Ja sam čekala da se ona spremi. Ništa se nije dešavalo, kao išle smo u neki izlazak - rekla je ona, a onda se prisetila pakla.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Nisam mogla da pomislim da neko može da me siluje. Bio je normalan, oslovljavao me sa ‘sine’, pričao da će mi pomoći oko državljanstva. Prespavala sam kod nje, sledeći dan je trebalo da idem na autobus do Skoplja, on se ponudio da me odveze, a ona da ostane, što me je začudilo. Samo što sam sela u auto, posle dva minuta mi je stavio ruku i kao: ‘Kako si slatka, lepa’. Ja ga pitam: ‘Čika Luka, šta je vama?’, a on: "Nemoj da me čikaš". Pitala sam ga zašto to radi, rekla mu da je star, on skrenuo u šljivike i dalje nisam verovala šta može da se desi.

Olga dodaje da joj nije verovao kada mu je otkrila da je nevina, već je užasno počeo da je vređa.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Rekla sam mu da nisam dobro, da sam nevina. On mi je tada rekao: ‘Ti si srpska k*rva koja je došla da se je*e sa Šiptarima, znam ja takve kao ti’. Govorila sam mu da imam familiju ovde, da mi je mama Makedonka. Parkirao se, ja pokušala da uzmem telefon, ne znam ni koga bih pozvala… On me je udario i rekao: ‘Hoćeš da te bijem, pa da uživamo ili da mi se ne praviš fina i da uživamo?’. Sve je počelo da mi se meša. Pitala sam bar da stavi kondom, rekao je:’Naravno da ću sa k*rvama kao što si ti da stavim kondom’. Povukao me je na sebe i bol. Osetila sam bol jaku, samo sam razmišljala, čuvala sam to, sanjala sam o nekom princu - otkrila je u ispovesti na Hype televiziji.

Posle toga je poželela da se ubije, prva pomisao joj je bila da se baci pod kamion, ali se uplašila Boga, vera je bila njen spas.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Vratila sam se u stan. Jedan čovek mi je stao i povezao me do Skoplja. Prošli smo pored grada gde živi porodica moje mame. Htela da da odem kod njih, da im kažem šta mi se desilo. Ali, mislila sam da bih se osetila kao neuspela figura pred vajarem. Krivila sam sebe. Ali, ovo nije najgore, ono što mi se posle desilo mi je napravilo najveću rupu na duši.

Komšinica joj je zapravo bila najveći neprijatelj, a Olga nije mogla ni da nasluti šta je bila u stanju da uradi.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

- Krenula sam po cigarete sledeće jutro, jer mi je ona rekla da je tu. Trebalo je da pričamo, međutim stvorio se Lukin auto, neki čovek je bio pozadi, koji me je povukao. Ništa nije rekla, samo je nemo gledala. Tada sam povezala da mi je ona to namestila. Ali, nije mi bilo jasno šta sad hoće od mene. Nisam želela ponovo da preživim isti pakao, pokušala sam da se udavim upaljačem. Opet smo stigli u onu kafanu, a ja sam samo želela da me nema. Sve me je bolelo od pretgodnog dana. E, tu počinje moja vera u Boga. Ja sam već zakazala preglede kod neurologa, jer nisam bila dobro. Vidim neki donji veš na krevetu. Čujem nekog čoveka, za koje mislim da je Bugarin, zbog akcenta i polako počinje sve da mi se ljulja. Tada je samo molila Boga da joj pomogne i smatra da se tada neko čudo i desilo - rekla je ona, pa nastavila:

- Samo sam čula neke glasove, mislili su da me je neko nadrogirao, i ja sam mislila, jer nisam mogla da se pomerim. Kao da sam bila u nekom snu. Znala sam da se nešto dešavalo, ali se ne sećam skoro ničega. Jer, da se sećam, ja ne bih bila danas živa. Probudila sam se u nekom podrumu sva mokra i izubijana, prljava. Više njih me je silovalo. Ja to ništa nisam osetila.

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

Tada je shvatila koliko je još zapravo bila mala i nezaštićena, prepuštena sama sebi.

- Kada sam stigla u stan, jedva sam preživela noć. Tresla sam se, e tada sam osetila da nemam srce koje je moj dom. Dve godine posle toga sam spavala ispod kreveta. Plašila sam se muškaraca. Dugo vremena mi je trebalo da dođem do ovoga što sam dana, a ulazim u 40-e godine.

Olga je, međutim, našla čoveka svog života i rodila mu dete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Vazura: UEFA je bila u kontroli, navijači će biti iznenađeni!
Partizan

Vazura: UEFA je bila u kontroli, navijači će biti iznenađeni!

Fudbalski klub Partizan je uoči početka utakmice sa Napretkom predstavio novu centralnu ložu stadiona u Humskoj koja nosi ime počasnog predsednika Ivana Ćurkovića. Tom prilikom generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je otkrio da je ovo samo početak radova u Humskoj i da se očekuje još mnogo noviteta.

19.07.2024

22:26

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija