Autor: Informer/A.S.

01.08.2024.

10:06

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Džet set

Otac hteo da ga pošalje u manastir! Uroš Stanić sa suzama u očima govorio o svojoj porodici, ovo svom tati nikada neće zaboraviti

Uroš Stanić je sinoć u emisiji "Narod pita" kod voditeljke Ivane Šopić govorio o svojoj porodici. 

Bivši rijaliti učesnik je ispričao da je sa majkom svakodnevno u kontaktu, kao i da ga podržava u svemu što radi, što nije slučaj i sa ocem. Kako je istakao Stanić, otac ga se odrekao, što njega nije potreslo previše. 

Informer

 

- Rekla mi je da su se smejali ljudi i sladili našoj muci. Mi smo stalno u kontaktu, podržavamo se i udrženim snagama gradimo lepšu budućnost. Planiram da mama dođe kod mene i da započnemo život kakav zaslužujemo. Moju mamu su stresirale svađe, ali da sam je obrukao i da me se stidi, to je čista laž. Mama i sestra su uvek bile uz mene, pa su i sada, a sa ocem i drugim članovima porodice nisam u kontaktu. Krenuo sam ispočetka i trudiću se da zaobravim prošlost. Sve je super. Jednom je morala da šapuće kad sam je pozvao, da moj otac ne čuje da priča. Kad je došla, moj otac ju je zvao da dođe kući. Drago mi je što je hrabra i što se ne obazire na mog oca i što je uz mene - pričao je Stanić.

Informer

 

- Da li te se odrekao otac? - pitala je voditeljka.

- Po svemu sudeći jeste. Predlagao je da idem u manastir, kako bih izašao na pravi put. Njega nije blam stvari koje je meni radio. Nisam u kontaktu sa njim, što dalje od mene i ne bih hteo da ga vidim. Ja sam zahvalan rijalitiju što me je ojačao. Meni je Janjuš nadomestio neke stvari, otac me nije naučio da plivam. On je mene tukao, izgladnjivao i radio druge stvari. Janjuš je meni ulepšao neke trenutke i zato mi je žao što su neke stvari urušene - govorio je Stanić.

Informer

 

- Zato moraš da poštuješ neke stvari. Kad te neko prihvati kao ja, a drugi nisu, napravio sam pozitivan cirkus sa tobom - rekao je Janjuš.

- Je l' sam ja zaslužio uvrede i psovke koje sam dobio od tebe? Tebi je sve bila sprdanja - dodao je Uroš na ivici suza.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: