• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.07.2024

08:40

Skandal u emisiji uživo! Uroš napravio haos, pljunuo Aleksića, pa ga polio vodom: "Ti si jedno zlo, pravi ološ!" (VIDEO)

Printscreen/TV Pink/Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Skandal u emisiji uživo! Uroš napravio haos, pljunuo Aleksića, pa ga polio vodom: "Ti si jedno zlo, pravi ološ!" (VIDEO)

Podeli vest

Ša i Uroš nastavili su sinoć u emisiji stari sukob iz rijalitija, a u jednom trenutku zbog njih dvojice ekran je morao da bude zamagljen.

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita". Oni su od samog početka emisije nastavili sa nesuglasicama iz rijalitija, a cela situacija je u jednom momentu eskalirala.

- Ja samo moram da kažem da sam rešio da postanem umetnik nakon rijalitija, a ovaj Ša ovde je za mene mala beba. Ja sam njega dovodio do ludila - kazao je Uroš.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Uki, samo ti budi dobar - dodao je Ša.

- Ti si jedno zlo, pravi ološ. Demonstrirao si silu na meni, sad će se pokazati ko si i šta si - kazao je Uroš.

- Šminkica ti je lepa - rekao je Ša.

- Imaš konjske zube. Tvoja devojka Miona je i sama rekla za zebe da imaš konjske zube i da si mlohav. Tužba će ti stići zbog svega što si mi rekao, to je tako - istakao je Uroš.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Ja ti želim onda ti uspeš u svojim namerama. Tuži me, ali ide onda kontra tužba. Biće mi žao da ti uzmem parice, ali ako budeš hteo, samo napred - dodao je Ša.

- Ti mene nemaš za šta da tužiš. Ja sam za tebe doktor, a ti moj pacijent - kazao je Uroš.

- Sladak si, Uki. Samo napred u svemu što želiš - istakao je Ša.

- Ti si meni veoma ogavan. Pljunuću te, jer si vređao moju majku najstrašnije, samo ti imam da kažem. Zaslužio si i mnogo gore, ali neću sada o tome, već na sud sve ide. Stanislav je za tebe naučnik, on je za tebe jedan veliki gospodin, samo da znaš - kazao je Uroš i krenuo ka reperu.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Stanić je zatim pljunuo Ša, pa ga polio vodom i udario flašom u glavu, a reper nije mogao da veruje šta se dešava dok je emitovanje programa nakratko prekinuto. Kako je to izgedalo pogledajte u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija