Autor: Informer/A.S.

02.08.2024.

14:03

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Maja ubeđena da je Filipova "rak rana"! Marinkovićeva oplela po bivšem dečku, pa priznala: "Pozvala sam ga i rekla..."

Milica Kemez je nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" uplovila u voditeljske vode. Ona zajedno sa svojim suprugom, Borom Santanom, radi na RED televiziji, a nedavno su otvorili i svoj Jutjub kanal, gde snimaju podkaste. 

Informer

 

Kemezova u svojim podkastima razgovara sa bivšim rijaliti učesnicima, a sada je ugostila Maju Marinković. 

Maja se u emisiji prvo dotakla svog odnosa sa Stanislavom Krofakom, a onda je spomenula i bivšeg dečka, Filipa Cara. Kako je rekla, Krofakovu porodicu još nije upoznala, jer nije bilo prilike. 

Informer

 

- Nisam se upoznala sa njegovom porodicom na finalu. Stanislav je ispao pre mene, iako to nije očekivao. Kraljica rijalitija ga je ispratila. Šalim se. Onda je bila ta napeta situacija sa Takijem. Ali kako sam rekla, ja sam punoletna, donosim sama svoje odluke, i to je negde moja jačina. Mnogi muškarci koji su bili sa mnom, ja sam njima i dalje rak rana - rekla je Maja.

Informer

 

Milica je želela da sazna na koga misli kada kaže "rak rana."

- Evo, kao Filip Car. Ja sam njemu i dalje rak rana. On je prvi zvao mene i slao mi poruke. Napisao mi je "Gde si?" nakon završne noći kada je bilo dosta poziva. Nakon što ja nisam odgovarala, dobila sam ono vezano za Aleksandrinu trudnoću i to u trenucima kada ja nisam komentarisala na loš način. Nisam monstrum da se time bavim. Onda sam ja pozvala njega i rekla šta i kako. Razgovor je bio totalno opušten i ne vidim razloga da se to toliko poteže. Onaj poziv u "Narod pita," sve govori. Neko ko ima svoj život i ko je postao otac, ne znam čemu potreba da se bavi sa mnom - rekla je Maja u podkastu "Balkanska veselja".