• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S. - M.D.

19.06.2024

22:59

"Hoćemo blizance - jedno crno, drugo belo!" Bora Santana i Milica Kemez rade na prinovi, a evo gde idu na medeni mesec (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Hoćemo blizance - jedno crno, drugo belo!" Bora Santana i Milica Kemez rade na prinovi, a evo gde idu na medeni mesec (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti par prokomentarisao je brojne aktuelnosti iz svog privatnog života.

Bora Santana i Milica Kemez stali su na "ludi kamen" ove godine, a njihova svadba privukla je nezapamćenu pažnju javnosti

Nekoliko meseci kasnije, rijaliti par pojavio se na jednom prestoničkom dešavanju, a tom prilikom, pred okupljenim pripadnicima sedme sile, sumirali su utiske sa venčanja, te otkrili destinaciju medenog meseca.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Na medeni mesec idemo na Zanzibar. Svadba je prošla kako treba, na nuli smo, ali smo zadovoljni. Svi su nas ispoštovali, a praznih koverti nije bilo. Punih, jeste. 

S obzirom na to da su večeras zablistali na crvenom tepihu izbora za najlepšu Srpkinju, Kemozova i Santana obznanili su da bi ovog leta Milica trebalo da se pojavi na sličnom takmičenju.

- Planira ovog leta da se prijavi na Miss univerzuma, a ja je podržavam u tome, iako je na drugom kontinentu. Pitaju me da li sam ljubomoran - nisam. To je njena želja, a ja je podržavam u tome.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Naposletku, kontroverzni dvojac progovorio je i o prinovi.

- Od sledeće godine bismo želeli da se pozabavimo bebom. Blizance, jedna da bude crna, druga bela, a ako budu trojke - evrokrem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija