• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

10.05.2024

08:28

Iskeširala 10.000 evra za poklon, bacala novčanice po sali! Ovo je kuma Milice Kemez, a evo i čime se bavi (FOTO)

Informer/Shutetrstock

Rijaliti

Iskeširala 10.000 evra za poklon, bacala novčanice po sali! Ovo je kuma Milice Kemez, a evo i čime se bavi (FOTO)

Podeli vest

Veliku pažnju javnosti izazvala je izjava novopečenog mladoženje Bore Santane da su od Miličine kume na poklon dobili 10.000 evra.

Milica Kemez i Bora Santana su stupili u brak pre nekoliko dana, a venčanje su organizovali u jednom beogradskom restoranu. Njihovoj proslavi su prisustvovale brojne javne ličnosti, a većina njih je odlučila da novopečenim mladencima umesto poklona da koverte sa novcem.

Foto: ATAimages

 

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste Borina izjava da su samo od kume dobili 10.000 evra.

- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića - poručio je on.

 

 

Galantna kuma je Lidija Veselinović koja je poreklom iz Crne Gore, piše Srbija Danas. Izrazito je visoka, a na njenom Instagram profilu može se primetiti da se bavi modelingom i manekenstvom. Slike iz luksuznih rizortova krase njene društvene mreže, te se može zaključiti da za nju suma od 10.000 evra koju je dala na dar svojim kumovima i nije tako veliki izdatak.

 

 

Pažnju je kuma privukla i na veselju, kada je dok je mlada bacala bidermajer, ona u rukama držala gomilu novčanica. Nakon što je Milica bacila bidermajer i kuma je novčanice bacila među zvanice. Kuma je bila odevena u dugu crnu haljinu, a dodatno ju je krasio  duboki dekolte i providan deo ispod grudi. 

Foto: informer.rs

 

Podsetimo, par je imao tortu od sedam spratova, a na proslavi su između ostalih pevali Ljuba Aličić, Milica Jokić, Jana Todorović, Sloba Radanović, Zlata Petrović, Sandra Rešić, Slađa Alegro, Zorana Mićanović i mnogi drugi koji su se latili mikrofona i doprineli još boljoj atmosferi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija