Autor: Informer/A.S.

04.08.2024.

18:29

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Privatna arhiva

Džet set

"Nora nema oca": Asmin pobesneo zbog Anelinih reči, ovo poručio bivšoj partnerki

Aneli Ahmić je na samom ulasku u "Elitu" izjavila da ju je partner, sa kojim ima ćerkicu Noru, Asmin Durdžić, ostavio zbog Stanije Dobrojević, sa kojom je nastavio vezu. 

Informer

 

O Anelinom i Asminovom odnosu se dosta pričalo za vreme rijaliti, ali i nakog istog, a na površinu su isplivale mnoge informacije iz njihovih života. Ahmićeva je sinoć priznala da ju je najviše od svega pogodilo to što Durdžić misli da Nora nije njegova ćerka, iako i sam zna da jeste. Pored toga, nju je povredilo i to što je Stanija pričala da njihova ćerkica prosi. 

Informer

 

Nakon Aneline izjaveza medije se oglasio i sam Asmin, koji nije štedeo reči. 

- Ta mentalno poremećena klošarka treba da shvati da je njena majka Jasmina Ahmić ušla u "Elitu" za Novu godinu i rekla da Nori svako daje po marku, dve u tramvaju! Njena majka je to izjavila, ne ja, ne Stanija. I Stanija je ponovila reči Jasmine Ahmić! Taj ološ od Ahmićke treba da shvati da Nora nema oca zbog njenog jezika i jezika njene sestre i majke! Izgovarale su stvari preko kojih ja nikad preći neću - rekao je Alibaba, pa je dodao:

Informer

 

- Stanija im ni za šta nije kriva, htele su popularnost, dobile su je, neka se zahvali Staniji i meni za ulazak u rijaliti, za slavu i 50.000 evra i neka odj**e iz našeg života i prestane tražitim u drugim ljudima krivicu! Neka sad prosi po Tiktoku umesto po tramvaju - rekao je on za "Pink.rs".