• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.08.2024

16:41

"Ne krivim Staniju ni za šta": Aneli Ahmić osula paljbu po Asminu, pa otkrila da li je Durdžić video ćerkicu

ataimages/printskrin youtube

Rijaliti

"Ne krivim Staniju ni za šta": Aneli Ahmić osula paljbu po Asminu, pa otkrila da li je Durdžić video ćerkicu

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, otkrila je da li joj se bivši suprug javio i pitao za dete.

Bivša žena Asmina Durdžića, Aneli Ahmić, ušla je pompezno u "Elitu", pa je tokom rijalitija bila glavna tema u medijima. Ona je zauzela drugo mesto i osvojila 50.000 dinara. Tokom svih 10 meseci, Aneli je pričala o svom suprugu Asminu i njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević.

Kako je Ahmićeva tvrdila, njen voljeni ju je prevario sa popularnom starletom.

Sada je Aneli za Pink.rs otkrila da li joj se Durdžić javio nakon što je napustila rijaliti.

Foto: ATAIMAGES

 

Kada si izašla iz "Elite", šta se dešavalo po pitanju čuvanja Nore, da li ti se Asmin javio?

- Ne dešava se ništa, niko se od njih nije oglasio, niko od njih nije pitao za Noru. Videla sam da se Nora na najgori mogući način prozivana i vređana, tako da je Nora povređena što se tiče njih jako, kada je ja gledam, ne oseća se ona jer ona to ne znam. Nisam imala kontakt, neću ga imati i tako je kako je.

Šta te je najviše zabolelo od onoga što si uspela da pročitaš ili videla?

- Nisam pogledala nijedan klip, jedino što gledam je što mi izleti... Ne znam, nisam nešto preterano gledala. Što se tiče Nore? Pa to da se traži DNK, on zna da je Nora njegova ćerka i intervju gde je pričao da sam imala pet, šest partnera u to vreme kada sam se upoznala s njim, to je čista laž. On vrlo dobro zna da nisam imala nikoga, da sam radila neki test, to su gluposti. On mene ustvari ne može da pogodi, šta god da priča. Itekako zna da sam imala mučnine, da smo mi sve to zajedno prošli, znao je i datum kad sam ostala trudna, nijednom se nije desilo da sam otišla kod doktora da on nije znao - rekla je ona, pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

- Nikad nijedna sumnja nije bila upletena s njegove strane, nego sad on odjednom priča. To oko DNK mi je najbolesnije jer ja znam da on zna kakva sam majka, koliko sam se žrtvovala za Noru i za nas troje, to me pogađa. Imam neko svoje mišljenje zašto i kako se to dešava, kada gledam i kada sam neke stvari čula i mogla da donesem neki zaključak. Nije mi se Stanija obratila, meni nije ona krivac, nego on koji je dozvolio jednoj ženi da priča tako za naše dete da prosi. Mene ona ne zanima generalno, kao što ste mogli videti kad smo se suočile, ja sam bila potpuno smirena.

Tvoj odnos sa Janjušem se završio neslavno, da li je pokušavao da ti se javi?

- Ne, nemam šta više da kažem o tom odnosu, završeno je. Niti sam ja pokušavala, niti je on pokušavao, eto, tako je moralo da bude, sve je to zapisano. Ja se ne kajem.

Foto: Tanja Andric

 

Da li si spremna za nove ljubavi?

- Nisam spremna za to, niti ja to planiram, nikada nisam ni planirala, meni se svaka ljubav desila na prvu i iznenada. Želim da provodim sa Norom 24 časa, ne fali mi ništa ovako, ima vremena za to.

Pitaju se ljudi ovih dana, vide da sijaš više nego ikada do sada, dosta se priča šta si korigovala?

- Naravno, mi smo 10 meseci bili zatvoreni, em sam se bila ugojila. Korigovala sam svoje lice malo više nego što sam trebala, ali sam osetila potrebu jer sam bila željna. Radila sam jagodice, po preporuci moje doktorke, stavila sam botoks. Slađa spava trenutno, odmara, imam u planu neke operacije, nešto malo ništa strašno, ali mislim da ću odustati počela sam se bojati toga.

Foto: Tanja Andric

 

Slađa je rekla da ste bliže nego ikada kao prošle godine s Majom što je bila, kako je ona podnela operacije?

- Slađa izgleda super, jako mi je lepa, osvežila je lice isto, mnogo joj je lepše nego što je bilo, mislim da kada splasne da će izgledati kao bombona.

Asmin i Mića, kako reaguješ na to?

- Razgovarala sam s Mićom, ne znam šta da kažem na to. Meni je to bilo bolesno, ne bih to komentarisala. Da mu se dolazi ispred kuće, to nema niko pravo, pogotovo s kamerama, to je van svake pameti. Da se čovek u tim godinama proziva za najgori mogući način. Vade se na to da bi Miću zgazili i ponizili. Mića je jedan gospodin za sve njih i na strani žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija