Autor: Informer/A.S.

06.08.2024.

17:51

Foto: Tanja Andric/printscreen

Džet set

Aneli traži zabranu prilaska za Asmina! Ahmićeva uplašena za svoju bezbednost, nije joj svejedno nakon njegovih reči

Sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava ni nakon njenog izlaska iz rijalitija. 

Bivši partneri se skoro svakodnevno javno prepucavaju i iznose prljav veš iz svog odnosa. Durdžić je nedavno izjavio da je Aneli želela da se zajedno sa njihovom ćerkicom, Norom, baci sa terase, što je nju isteralo iz takta. 

Informer

 

Ahmićeva je rekla je sve to čista laž, te da će se zbog izrečenih neistina i kleveta obratiti nadležnim organima i zatražiti zabranu prilaska. 

- Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su najgori, takvih se treba plašiti. To su ljudi koji su bolesni, koji ne treba da budu na slobodi. Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mere da zaštitim sebe i svoje dete. To što je rekao za ubistvo, da sam htela da se bacim sa detetom... Nora je ulepšala moj život i ona je moj smisao života. Ona je ceo moj svet i tako nešto da kaže osoba sa kojom sam živela tri godine... Ako je to tako, kako je živeo sa ludom ženom? On laže kao i uvek, patološki lažov i monstrum - govorila je ona, pa otkrila da li će tražiti zabranu prilaska:

Informer

 

- Posle ovoga što sam saznala da je rekao da sam ubila čoveka i da sam htela da se bacim sa terase naravno da ću sve mere da preduzmem - izjavila je ona za "Pink.rs".