• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

05.08.2024

08:02

"Aneli je htela da se baci sa detetom sa terase": Asmin Durdžić izneo šokantne detalje o bivšoj supruzi

shutterstock/Informer/printscreen

Rijaliti

"Aneli je htela da se baci sa detetom sa terase": Asmin Durdžić izneo šokantne detalje o bivšoj supruzi

Podeli vest

Rat između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne prestaj.

Bivša žena Asmina Durdžića, Aneli Ahmić, ušla je pompezno u "Elitu", pa je tokom rijalitija bila glavna tema u medijima. Ona je zauzela drugo mesto i osvojila 50.000 dinara.

Tokom svih 10 meseci, Aneli je pričala o svom suprugu Asminu i njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević, ali je pričala i kako Durdžić ne viđa ćerku, kao i da ne vodi računa o njoj.

Foto: ATAIMAGES

 

Danas se Ahmićeva oglasila ponovo i oplela po bivšem suprugu.

- Nori ni ne treba tata monstrum, kratko i jasno. Nora ima mamu koja joj je sve u životu omogućila i koja će joj omogućiti. Nagrada je samo nagrada, ali nemoj zaboraviti da sam zaradila i svoj honorar - poručila je Aneli Asminu i dodala:

- Nori će biti obezbeđeno i omogućeno shodno tome sve što poželi da ima - poručila je Ahmićeva za Pink.rs.

Besan Alibaba joj je sada odgovorio, a posebno ga je pogodilo to što je rekla da je on "tata monstrum".

Foto: PrintScreen/YouTube/Zadruga offilical

 

- Ja monstrum, a ti htela da se baciš s detetom sa terase još dok sam bio s tobom i davao ti sve što imam u životu? Zmijurino, ne palacaj jezikom, ne prosipaj otrov i ne izazivaj me. Tebe sam štedeo ovih meseci dok su me tvoja sestra i majka najstrašnije pljuvale, ali sad si izašla, pa pazi šta pričaš. Nora će sama videti ko joj je majka što je ostavila deset meseci i jahala u rijalitiju do plafona i tako zaradila baš se namučila još postala poznata po abortusu - poručio je Asmin za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija