07.08.2024.

07:45

Foto: Foto: Shutterstock, ATA Images

Džet set

Maja Marinković "krstari" primorjem! Dok starleta izazovno pozira u skupocenom automobilu, on se ne odvaja od nje! (VIDEO)

Maja Marinković svake godine tradicionalno ide u Budvu na odmor, a starleta ni ovog avgusta nije htela ništa da menja. Maja je spakovala kofere i spustila se na primorje, gde joj društvo pravi Stanislav Krofak, sa kojim je nastavila vezu po izlasku iz rijalitija.

Informer

 

Rijaliti učesnica utegla se u belu provokativnu haljinu i snimala u skupocenom kabrioletu, kojim sa svojim dečkom "krstari" crnogorskim primorjem. 

- Stanislav se izdvaja iz tog nekog da kažem rijaliti sveta. Odmah sam primetila da je drugačiji kad je ušao u rijaliti, kad sam ga videla. Šta sam radila u prošlosti, radila sam... Dečko je potpuno normalan, bar deluje - rekla je Maja za Blic.

Marinkovićeva je pozirala i namigivala, pa snimak objavila na svom Instagramu, a obožavaoci ovog rijaliti para odmah su ih zatrpali komentarima: "Svaka vam čast, vidi se da ste stvoreni jedno za drugo", "Najlepiši par", "Apsolutna dominacija"...