• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

22:41

Nekada sa drugaricama, a sada sa njim! Maja i Stanislav otputovali na more, krili do poslednjeg dana da idu zajedno na letovanje

ATAIMAGES

Rijaliti

Nekada sa drugaricama, a sada sa njim! Maja i Stanislav otputovali na more, krili do poslednjeg dana da idu zajedno na letovanje

Podeli vest

Krofak i Marinkovićeva su se oglasili na svojim Instagram profilima i otkrili gde su otputovali na more.

Tradicionalno svake godine, Maja Marinković nakon izlaska iz rijalitija ide na more, gde provede čak mesec dana. Njen izbor je uvek bila Budva, što je i sada slučaj.

Foto: ATAIMAGES

 

Iako je uvek išla sa drugaricama na more, ona je ovde godine napravila izuzetak i na letovanje otputovala sa Stanislavom Krofakom. 

Prvo je ona na svom Instagram profilu u vidu storija objavila snimak grada i navela lokaciju gde se nalazi. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ubrzo nakon nje, isto je uradio i Krofak. On je objavio identičan snimak, ali nije precizirao u kom je tačno mestu, već je stavio da se nalazi u Crnoj Gori. 

Foto: Instagram printscreen

 

Iako Maja nije želela da otkriva sa kime ide na ovo tradicionalno letovanje, njihove objave su ih ipak razotkrile. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija