• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.08.2024

09:58

Maja i Stanislav ozvaničili vezu! Starleta objavila sliku sa dečkom, a jedan detalj na njegovom licu inspirisao je urnebesne komentare! (FOTO)

Shutterstock/ATA images/Printscreen/Twiter/medivh

Rijaliti

Maja i Stanislav ozvaničili vezu! Starleta objavila sliku sa dečkom, a jedan detalj na njegovom licu inspirisao je urnebesne komentare! (FOTO)

Podeli vest

Marinkovićeva i Krofak ponovo uživaju u ljubavi, a Takijeva naslednica odmah se pohvalila na mrežama.

Maja Marinković i Stanislav Krofak ušli su u ljubavni odnos u "Eliti 7", a juče su svoju vezu ozvaničili i napolju. Iako je Stanislav nedavno rekao da neće biti zajedno, navodno zbog Majinog ponašanja, ipak su pomirenje objavili javno. 

Foto: printscreen/Instagram/majamarinkovic

 

Marinkovićeva je na svom Instagram storiju objavila njihove zajedničke slike i snimke sa veselja kom su prisustvovali, a koji svedoče da par iz rijalitija i napolju uživa u ljubavi. Njene objave Stranislav je podelio i na svom profilu i tako potvrdio da im ponovo cvetaju ruže. 

Foto: printscreen/Instagram/majamarinkovic

 

On je nedavno operisao nos i još nosi zavoje, a upravo taj detalj izazvao je urnebesne komentare na društvenim mrežama. 

- Ali Maja Marinković koja nema više šta da operiše pa operisala dečka - glasio je urnebesni komentar uz sliku.

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

 

Podsetimo, fotografije Maje Marinković koje su, navodno, nastale u Bujanovcu ovih dana postale su viralne na društvenim mrežama.

- Nikada u Bujanovcu nisam bila, niti imam bilo kakve veze sa tim. Ja razumem da sam medijski jako zastupljena, ali neke stvari i neke laži ne mogu da tolerišem. Tako da ovim putem sve to demantujem, i svako ko bude širio takve laži i neistine o meni, biće tužen - ispričala je Marinkovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija